Pripominky
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No s tou korunou to je extrem a zbytecna sikana ale napada me ze by se mohl sduplikovat ten script na download priloh a jeden by byl pro neprihlasene a jeden pro prihlasene. Ten pro neprihlasene by byl limitovany. Na rychlost. To by mohla byt relativne jednoducha uprava.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Na fotografiích si dávám záležel, ale jen když jdu cíleně, jsem amatérský krajinář co na fotkách nechce žádný lidi. Pak se s kompozicí, filtrama, expozicí piplám a s vybavením tahám, ale to fakt na founu nedělámHabešan píše: ↑17. 3. 2026, 6:06No... Schválně jsem si vymyslel tu nejhrubší odpověď, kterou bych ti na tohle uměl odpovědět.
Pak jsem ji tedy výrazně zmírnil:
Může se stát, že když budu mít pocit, že jsi si na fotografii nedal záležet, tak si ji ani neprohlédnu.
A někdy to může být škoda pro obě strany.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
nevím jestli se neřešilo, ale nejde tu velikost zmenšit nějak automaticky, dneska když někdo nemá telefon min s 48Mpx tak není in a pak má každá přiblblá fotka klidně 10-15MB
troufám si tvrdit, že kdyby se automaticky zmenšily na 2MPx, tak se nestane vůbec nic
troufám si tvrdit, že kdyby se automaticky zmenšily na 2MPx, tak se nestane vůbec nic
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU