corona virus - obecna diskuze
poslouchal jsem tuším na Radiožurnále Tomáše Matonohu, který co by nudící se herec nechtěl trollovat (jako já) na netu a šel coby rodák z Brna nabídnout svoji pomoc do brněnské nemocnice. Z tama ho slušně vykázali, pro nezájem, tak tuším skončil někde v okresní nemocnici na Moravě kde pomáhá ve skladu. Chtěl si udělat obrázek z bojiště, nemít ho mediálně zkreslený, nu co jezdí s paleťákem a vozí prý matroš na infekčníní oddělení. I tak palec nahoru.
hobbyrobot píše: ↑8. 11. 2020, 11:40kyslík se dává každému kdo je s Covid hospitalizovaný, minimálně jako preventivní podpora organismu. Stejné jako když starší rořník při zlomenině dostává automaticky z důvodu prevence heparin proti embolii.t256 píše: ↑2. 11. 2020, 7:59 Jasne, nemocnice jsou plne bezpriznakovych lidi a kyslik si dychaji jen pro lepsi pocit ze. Prestan tu placat naproste nesmysly a bez sepresvedcit na vlastni oci do nektere nemocnice na brigadu. Pak ti to snad docvakne, jak to vlastne je s tou smrti z vydeseni a prestanes tu neustale opakovat milionkrat vyvracene bludy.
No, on je kyslík a kyslík. Jeden je ten, co do tebe hustěj z tlakový lahve a druhej je ten, jako jsem dostával třeba já; jen tenká hadička z něčeho, co nebylo napojený na tlakovej rozvod, jen do elektriky, a jen jsem si tak přidejchával, když jsem měl chuť. Tuším, že koroňáci v nemocnicích maj ten první.
Tak to mohl přijet do Čáslavi ,tady žádali o pomoc vojáky a uspěli .Mart_68 píše: ↑8. 11. 2020, 12:09 poslouchal jsem tuším na Radiožurnále Tomáše Matonohu, který co by nudící se herec nechtěl trollovat (jako já) na netu a šel coby rodák z Brna nabídnout svoji pomoc do brněnské nemocnice. Z tama ho slušně vykázali, pro nezájem, tak tuším skončil někde v okresní nemocnici na Moravě kde pomáhá ve skladu. Chtěl si udělat obrázek z bojiště, nemít ho mediálně zkreslený, nu co jezdí s paleťákem a vozí prý matroš na infekčníní oddělení. I tak palec nahoru.
Ono jestli pan Matonoha nečekal moc dlouho s tou pomocí, a jestli jim už tam nepomáhají studenti ze zdravotních škol. Vesměs jde vždycky o pomocné práce které lze nabídnout dobrovolníkům z nezdravotních oborů ,těžko mu nabídnou místo primáře.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
myslím že pan Matonoha kdysi jako zdravotník pracoval, ale mnoho let tomu zpět, tehdá údajně nepotřeboval jakýsi osvědčení, teď ho po něm chtěli, tak boužel, pouze paleťák.fmodel píše: ↑8. 11. 2020, 1:29Tak to mohl přijet do Čáslavi ,tady žádali o pomoc vojáky a uspěli .Mart_68 píše: ↑8. 11. 2020, 12:09 poslouchal jsem tuším na Radiožurnále Tomáše Matonohu, který co by nudící se herec nechtěl trollovat (jako já) na netu a šel coby rodák z Brna nabídnout svoji pomoc do brněnské nemocnice. Z tama ho slušně vykázali, pro nezájem, tak tuším skončil někde v okresní nemocnici na Moravě kde pomáhá ve skladu. Chtěl si udělat obrázek z bojiště, nemít ho mediálně zkreslený, nu co jezdí s paleťákem a vozí prý matroš na infekčníní oddělení. I tak palec nahoru.
Ono jestli pan Matonoha nečekal moc dlouho s tou pomocí, a jestli jim už tam nepomáhají studenti ze zdravotních škol. Vesměs jde vždycky o pomocné práce které lze nabídnout dobrovolníkům z nezdravotních oborů ,těžko mu nabídnou místo primáře.
tak to nevím, řekl bych, že preventivní je pouze ten z hadičky.pafik píše: ↑8. 11. 2020, 12:29No, on je kyslík a kyslík. Jeden je ten, co do tebe hustěj z tlakový lahve a druhej je ten, jako jsem dostával třeba já; jen tenká hadička z něčeho, co nebylo napojený na tlakovej rozvod, jen do elektriky, a jen jsem si tak přidejchával, když jsem měl chuť. Tuším, že koroňáci v nemocnicích maj ten první.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to mas skoro jedno jakej dostanes
ten z flasky je cistej
ten z koncentratoru ma prez 90%
big brother
https://atlas-mobility.danse.tech/
ten z flasky je cistej
ten z koncentratoru ma prez 90%
big brother
https://atlas-mobility.danse.tech/
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)

A vy nevěříte?

Že ho většina neviděla? No asi proto, že je v nano velikosti tj. miliardtiny metru, atomy taký moc lidi nevidělo, ale věří že existují

Meli by jste...

https://www.irozhlas.cz/veda-technologi ... 071210_tkr
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/cl ... s-40331522
https://www.orobotice.cz/hybridni-cipy- ... e-bicykly/
Mimochodem ten šmírovací web mne nefunguje co má obsahovat?
Aha, tak jim to asi při odběru v mém případu selhalo
Klídek, jde jenom o ftípek
na toto čipování opravdu nevěřím.
Ale časem, no kdoví... technologie pokročily a dále se na nich pracuje. Proto ty odkazy...
Ten původní příspěvek byl o něčem jiném, že není nutné nosit sebou všude GSM štěnici

Klídek, jde jenom o ftípek

Ale časem, no kdoví... technologie pokročily a dále se na nich pracuje. Proto ty odkazy...
Ten původní příspěvek byl o něčem jiném, že není nutné nosit sebou všude GSM štěnici

A co by z toho nekdo mel, kdyby zjistil pomoci gsm ze nejaky Grad jde rano do prace, odpoledne domu a pres vikend na chatu?
Vubec nic.
Staci kdyz se podiva na tvuj facebook kde stejne vsechno vytroubis (ted samozrejme budes tvrdit ze fb nemas
), pripadne te nekdo muze sledovat klasickym zpusobem a zjistit tak mnohem lip co delas nez pomoci gsm a ty tomu nijak nezabranis.
Je konspiracni klasika, borci vymysleji nejruznejsi bizarni konstrukce jak je nekdo sleduje (viz. chipy v nose), ale unika jim naprosto zasadni otazka: Proc by to nekdo delal?
Nenapada mne absolutne zadny duvod proc by Bill Gates, CIA, Kalousek... nebo kdokoliv jiny chtel vedet, ze Grad chodi z prace ve dve odpoledne.
Vubec nic.
Staci kdyz se podiva na tvuj facebook kde stejne vsechno vytroubis (ted samozrejme budes tvrdit ze fb nemas

Je konspiracni klasika, borci vymysleji nejruznejsi bizarni konstrukce jak je nekdo sleduje (viz. chipy v nose), ale unika jim naprosto zasadni otazka: Proc by to nekdo delal?
Nenapada mne absolutne zadny duvod proc by Bill Gates, CIA, Kalousek... nebo kdokoliv jiny chtel vedet, ze Grad chodi z prace ve dve odpoledne.