Zbaštil jsem koblížka na másle smaženého, co od od babičky utekl, né od Babiška, jsem mazaná liška

Moderátor: sysel
Zbaštil jsem koblížka na másle smaženého, co od od babičky utekl, né od Babiška, jsem mazaná liška
Tak je to správně ,taky jsem byl i s celou rodinou ,samozřejmě pravici ,ale Fiala s charizma otravného učitele dějepisu a ta jeho parta taky není žádná radost.
Ale zdá se, že jako jediní nazývají věci správnými jmény a nabízejí taky způsob řešení. Lidovce nemusel ani můj otec (ten je m.j. pamatoval už z První republiky), Starostové - to je banda vyjebaných trampů (praví trampové prominou), Piráti si to u mne posrali hned ze začátku, jak umožnili Babišovi a komunistům ovládnout Sněmovnu. TOPka, to je takový lidovecký truc podnik zaměřený na nekatolíky. Ono si člověk na tom roztříštěném křídle moc nevybere.
Tak to by pak byl jenom ANOfert, pokud by se nepřidali další miliardáři. Ti vymaštění to tak ale chápou a volí Bureše. To, že někteří možná volili Sejrošku myslíc, že volí StBáka, jenom ukazuje na jeho voličský elektorát. Já té kočeně ty prachy přeju za tu recesi a za druhé, že se ukázalo, jaké má Bureš voliče, kteří snad neumí ani pořádně číst, natož přemýšlet.
Takže komunista...