mr.fahrad píše:Jaro vim co se děje na pinu 4 po ladění trimrem. Jen mě zajímalo jak to popisujou ofiko v manuálu.
Miloune hele příjde mi že máš nějak moc drátů na plošnáku. Zaprvý propoj pin 6 a8 za druhé v pačkách se přepínali otáčky přes odpory. Takže porovnej tapojení tvého regulátoru s mim . Co je na víc od pinu 6 a pěk vyházej. (Ale raději si popíš hodnoty). A za další bych se kouknul na proudové omezení. Tvůj regulátor může bejt z pračky kde byl řádově 100w motor. A když si připojil motor cca 500w nrmusí se roztočit. a standatsně u těchto motorů se může lišit tacho . Info z tacha pude přes odpor na pin 12 . Zkus vyhodit tento odpor a místo něj zapojit poták cca 10 k a zkus točit od max k minimum. A sleduj změny. Další věc je že tacho muže bejt v měděném nebi. Nejsem žádnej EL mág pouze jsem měl štěstí že můj modul z pračky zrovna pasoval s motorem. Jinak bych byl v háji a už to asi leží v koši. Rád pomohu když budu vědět.
NA proyudové omezení bych se podíval , kdybych nebyl blbý silnoproudař .

Nevím , kde mám hledat pin 12 , motor má 335 W . Tacho zítra proměřím , jestli je ok . A na plošňá ku je o dva dráty víc protože nejsou na těch autokonektorech připojené z druhé strany .