200 za komplet by bylo v pohodě, ale úplně jednoduchý to taky neni, víc jak 15z už mají jen s předvrtanou dírou 4mm a více, takže na motorek (1/8") bych musel řešit ještě nějakou redukci.. taky pitomý poštovný.. ale je to určitě zajímavej tip a asi lepší varianta než cncshop (i když tam bych se možná s někým "svezl"), díky!RaS píše:třeba http://www.tyma.cz/eshop/produkty/15-03m-09-1f-9734/" onclick="window.open(this.href);return false; za ty peníze nekoupíš pomalu ani materiál..
Kde? Už se s tebou asi nesvezu, co?Kvako1 píše:řemínky se dělají i menší zrovna jsem objednaval na osovku 65 cena pod stovku
Ještě ne (resp. ano, ale to jsem nezveřejňoval, bylo to dávno, proxxonem, špatnou frézou, takový první pokus pro představu), teď chci shodou okolností zkusit znovu, brácha mě poprosil o Al panýlek, tak možná opatrně zkusim.. že bych dal použitelné řemeničky na svém kostitřasu, mi přijde možná trochu moc optimistické, ale nakonec třeba to půjde, pošli plzKvako1 píše:Tom.. pokud bys měl zajem tak mi písni diť si je můžeš taky freznout.. do hliníku už jsi koukam frezoval

Dík, T.