http://dum.bazos.cz/inzerat/54243671/Pr ... ustruh.php" onclick="window.open(this.href);return false;
SmutnéTrustJawa píše:Absolutně nechápu v čem je problém to dělat na dvě upnutí ? Hřídel se točí krásně tak nevím, co se řeší ?Francotirador píše:Z toho popisu stejně vůbec nechápu, jak to uložení vlastně dělal. Přední i zadní na jedno upnutí - dlouhým vnitřním zapichovákem?TrustJawa píše:Ne prvně osoustružil vnější stranu z jedné strany pak to otočil a zdruhé strany a až měl udělanou vnější plochu za kterou to může chytnout tak teprve dělal to uložení.
Jestli to není podvod, někdo z Fóra by to měl vzít (peníze mohu půjčit).
To, že se točí, ještě neznamená, že je to správněTrustJawa píše:Absolutně nechápu v čem je problém to dělat na dvě upnutí ? Hřídel se točí krásně tak nevím, co se řeší ?
Hlavně že ty tu radíš jak můžeš, kromě keců si nic nepomohl a většina z vás taky ne. Někteří mi poradili dobře a to jsem rád.elbarto píše:Po prvnich radcich mi mladoch prisel jako pridrzly fakan. Potom koukam na outubko, lita na fichtlu, tak si rikam OK. Po desitkach nesmyslnych blabolu, kde naprosto ignoruje stare pardaly co se mu maximalne snazi poradit a stale mele svoje nesmysly souhlasim s Gesnackem a rikam tez nakopat do kouli. Jedno bastlici video je mozna vtipne, dalsi uz jsou trapnym serialem o vlastni blbosti. Poslu krasny soustruh za smesnou cenu a snad treba dekuju ? Ostatne slovo dekuju tady snad ani nikdy napadlo a to mazaci radi, jak muzou. Maximalne hogofogo hlasky" "kdyz to nepujde ve sveraku namrskam to na freze" atd. u cloveka co neumi vyvrtat diru ha,ha.
Tady na fóru jsem našel jak jeden chtěl taky stavět vřeteno a měl tam i graf jak hodně zahřívá gufero hřídel. Jinak nevím jestli ty ložiska se budou tak hodně zahřívat :/robokop píše:Tak ta vule tam treba vznikne uz tim jestli ty loziska das daleko od sebe a provozem se to ohreje a roztahne
Tj co bude za studena predepnuty akorat bude po ohrati uz predepnuty malo
Uz jsem takovou konstrukci serizoval a bylo to na nekolikrat
Proto ocenim kosouhly pary ktere jsou predepnute vlastnim nabrousenim uz z vyroby (a davaji se hned vedle sebe nebo jen kousek od sebe rozeprene stejne nabrousenymi trubkami) a konec se nechava jen radialne ulozeny
Ale to je tak treba 3000,- za lozisko