Máš to vyzkoušené?
To mě zaujalo. A ledničkový kompresor mám ...
Neboj tvoje žena je v pohodě ,minule jsme se spolu smáli až jsme spadli z postele
Možná by to dal HV-2090 zapojený jako dvojstupňový.
fmodel píše: ↑11. 3. 2019, 5:52 Jenže my nevíme na co to má stačit ???? na foukání do řiti ti stačí i lednočkovej, na sbiječku na čelbě ti nebude stačit ani 200 litrovej .
Tobě ani nelze rozumě poradit protože buď je všechno co děláš tajný nebo trpíš paranoiou že by ti mohl někdo tvoje božský nápady ukrást.
Chceš něco, co uživí stříkačku se spotřebou 150 l/min.
Pleteš ,
jakto, že pletu? k čemu je 49l/min teda použitelný? ... nebudu určitě stříkat celá auta, maximálně tak motorku a jinak nic moc většího než ten blatník, co zmiňuješ. jen občasný použití třeba 1-2x týdně.
oba dva to myslíme stejně jojo. to pro mě znamená zkrátka investici do kompresoru. zmátlo mě asi to, že na různých airbrush shopech nabízejí slebé kompresory a vedle nich stříkací pistole s velkým průtokem, ale asi teda určitě ty kompresory mají zamýšleny jen pro nějaký mini airbrush
Leta jsem používal bezolejovej kompresorek (abych se nemusel moc starat o čistoutu vzduchu ,tedy o olejové páry) když jsem stříkal malé laminátové formy vorgelátem, tam jsem používal dekoraterskou DS4 ta nepotřebuje moc vzduchu .Pokud ti nevadí kvílení vzteklého vlka ta mi asi 4 roky funguje modrej dvouválec s 50l vzdušníkem. cena kolem 5000
něco takového třeba jo?fmodel píše: ↑12. 3. 2019, 9:48 Leta jsem používal bezolejovej kompresorek (abych se nemusel moc starat o čistoutu vzduchu ,tedy o olejové páry) když jsem stříkal malé laminátové formy vorgelátem, tam jsem používal dekoraterskou DS4 ta nepotřebuje moc vzduchu .Pokud ti nevadí kvílení vzteklého vlka ta mi asi 4 roky funguje modrej dvouválec s 50l vzdušníkem. cena kolem 5000
Kouzlo je v tom, že u číny nevíš, jestli těch 412L/min. dává při tlaku 0,1 bar nebo 8bar.VENCAZ píše: ↑12. 3. 2019, 1:44 ... https://www.alza.cz/auto/scheppach-hc-5 ... gL8XPD_BwE - je to teda na olej, nevím jestli jsem tě správně pochopil... ty 4 roky používáš bezolejový nebo olejový kompresor? ...tenhle má 412l/min....