Všechno v hobby režimu, žádné profi nasazení.

Profíci, kteří s tím dělají několik hodin denně mají profi pohled na věc. Hobík si většinou vystačí (musí vystačit) s jednoduššími prostředky. Nebude mít doma kvůli použití 2x do roka nějaký obrovský kombajn.
... přesně tak. Kupujeme si nespočetně kravin, krmíme hladové manželky a jak se řekně slušně ... prostě děti... a pořádný kompresor je věc na celý život. Na fórech se donekonečna řeší chladácké olejničky na stříkaní, majitelé donekonečna píšou: "kompresory se hřejí, kompresory pouští prílis mnoho oleje, atd." a přesto lidé donekonečna páchají. Asi prostě ta naše povaha CZ. Koupím li si jednou pořádnou věc, mám do důchodu klid.Mex píše: ↑11. 9. 2018, 1:51Profíci, kteří s tím dělají několik hodin denně mají profi pohled na věc. Hobík si většinou vystačí (musí vystačit) s jednoduššími prostředky. Nebude mít doma kvůli použití 2x do roka nějaký obrovský kombajn.
Z oblasti, kde jsem doma: mám doma 3 osciloskopy, 8 logických analyzátorů, nepočítaně měřáků, laboratorních zdrojů atd. Takže když jsem doma a potřebuju něco dělat, mám kam sáhnout a čím měřit. Ale chápu, že někdo jiný je rád, že má aspoň levný multimetr z Tesca. A i s tím jednoduchým měřákem se dá udělat moc a moc práce.
Přesně ,Petr to pěkně osvětlil ale praxe hobíka je jiná stejně jako u strojů .