https://www.youtube.com/watch?v=BGKwy7PwFo8
Z toho sandteamu sa chystám objednávať aj ja, aký si mám pýtať na odlievanie hliníka? Predpokladám, že tam majú viac druhov
Ten plážový písek by byla dobrá záminka na služební cestu pro písek někam k moři
Postup co tam předvádí je hrozný, ale připomnělo mi to staré časy u nás. Nebylo lautr nic a všechno si firmy musely bastlit na koleně samy (kdo to už nezažil: firma (státní podnik) si nemohla jen tak něco koupit třeba v Německu, muselo to projít kolečkem žádostí a schvalování, což trvalo mnoho měsíců, i kdyby šlo třeba o pár elektronických součástek. A doma to také nemohla koupit, pokud to nebylo léta předem naplánované a schválené a pokud se to vůbec vyrábělo...). Takže pán si dělá formovací směs z písku nameteného košťátkem na ulici a zbytků z místního cukrovaru
Kup si oleják a máš jistotu že tě to odlévání nezabije ,ostatní písky bez chemického vytvrzování se vlhčí vodou a když to nemáš v ruce tak se ti lehce stane že máš roztavenej hliník na sobě a můžeš na halloween za Fredyho Kruegra,a to si nedělám prdel.
Kupoval jsem u Sandteamu 2 roky zpátky Bentomix. Prodaj i 25kg pytel, kterej mi ale stačí tak do konce života. Cena byla 1400 za ten pytel včetně dopravy PPL.