Já ho mám (předělaného na použití tlumivek), ale návod samořejmě už dávno ne.
Bojujeme s koronavirem
Já jsem na tom stejně - bez návodu. Neteř má čtyřletou dceru a ta má každou chvíli nudli u nosu. Většinou to dotáhne ze školky a tak mě napadlo, že jí tu lampu půjčím, ať vymlátí případné breberky z domu. A chtěl jsem vědět, jestli je v tom návodu i něco ohledně sterilizace prostředí nebo je tam jen o opalování a prohřívání.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Mex je kreativnější a pracovitější než já dohledal obrázky.
Jen bych dodal, pokud si ty hezké bublinky doplníte o bublinky s O a O2 tak, aby ve vduchu plavala směs O, O2 a O3 tak je to skoro dokonalé. On ten poměr směsi se bude měnit se vzdáleností od výbojky. Přímo na výbojce bude O s přibývající vzdáleností bude přibývat O2.
Jen bych dodal, pokud si ty hezké bublinky doplníte o bublinky s O a O2 tak, aby ve vduchu plavala směs O, O2 a O3 tak je to skoro dokonalé. On ten poměr směsi se bude měnit se vzdáleností od výbojky. Přímo na výbojce bude O s přibývající vzdáleností bude přibývat O2.
Čo to presne znamená, alebo čo označuje výraz "breberky". Už to tu dlhšie stretávam a syn to používa z nejakej rozprávky (tam ale chlapec volá takto nejaké dievča)... tak neviem si to vysvetliť
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 

Von Leyen asi spadá do kategorie "Berberka" .. kočuje od jednoho průseru k druhýmu.

Typický pojem "breberky ve vlasech" a my víme, že to jsou vši.

Za vysvětlení na téma O3 všem díky. Škoda, že už tady není 4rest, to je mistr chemik. Mám doma opravdu pořádek, přesto se mi občas v kuchyni objevi ty mikro tesaříci, naštesti jen v pár kusech. Dnes jim ríkám" "jdete synci jako na zavolanou" stanete se součástí pokusu. G killer 2x15W na cca 3-4 metry, expozice 15 minut. Brouci v KOčku.
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
Tak dneska trubky dorazily, předali sme si to orouškovaní s dopravcem - běhat v tom celý den taky záhul.
Klasické trubice Philips TUV 36W G13 jsem hodil do tělesa - natočím a umístím dle potřeby.
Obešel jsem skoro všechny místnosti, když to tak 30minut svítí je tam solidní smrad - nejspíš ozón, ale není to úplně stejné jako u elektrických výbojů.
Pak jsem vždy řádně vyvětral - radši zlikviduji potvory na povrchu, šance že to doletí z jiného baráku 20m je asi malá, navíc svítilo pěkně slunko a moc nefoukalo.
..
Další pokud byl vytvořit jednotku co by mohla běžet kontinuálně - trubice HNS S 11 W G23
1. Fouká to málo, větší trubku nemám a nic plechového nyní nevyrobím.
2. Opět to za provozu typicky smrdí, ale to značí že to funguje
jen v popisu trubice píšou bez ozónu tak nevím to to tedy je, počítám že vlnová délka není ostrá jak u laseru takže něco to udělá
3. někde na netu měli u té trubice napsáno, maximální expozice 1min denně - to by mě zajímalo který vůl by s tím na sebe svítil
. .
Klasické trubice Philips TUV 36W G13 jsem hodil do tělesa - natočím a umístím dle potřeby.
Obešel jsem skoro všechny místnosti, když to tak 30minut svítí je tam solidní smrad - nejspíš ozón, ale není to úplně stejné jako u elektrických výbojů.
Pak jsem vždy řádně vyvětral - radši zlikviduji potvory na povrchu, šance že to doletí z jiného baráku 20m je asi malá, navíc svítilo pěkně slunko a moc nefoukalo.
..
Další pokud byl vytvořit jednotku co by mohla běžet kontinuálně - trubice HNS S 11 W G23
1. Fouká to málo, větší trubku nemám a nic plechového nyní nevyrobím.
2. Opět to za provozu typicky smrdí, ale to značí že to funguje
jen v popisu trubice píšou bez ozónu tak nevím to to tedy je, počítám že vlnová délka není ostrá jak u laseru takže něco to udělá
3. někde na netu měli u té trubice napsáno, maximální expozice 1min denně - to by mě zajímalo který vůl by s tím na sebe svítil
. .
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.