FC 16 CNC SERVO upravena da dural

fotky našich strojů, aneb co máme doma
Odpovědět
Pupak
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 2:35

robokop píše:ja jen tlumocim od jednoho tveho nestastneho zakaznika druhemu nestastnemu

ale abych nehazel spinu jen na tebe vim minimalne o dalsich dvou lidech z fora po kterejch "uklizim" ja nebo nekdo z mych znamych
Muj nestastnej zakaznik je nestastnej z toho,ze neumi vytvorit na disku adresar a nacist do Macha g-kod. Proto obvolava firmy a ceka,ze nekde najde system jako Mikronex,kterej zna a nebude se muset neco novyho ucit. Misto toho se dovi,ze udelal strasnou chybu,ze si nechal ode me postavit frezku,protoze je to z komponentu z Ebay a to je vsecko jen starej smejd.
To si fakt pekne uklidil. Jeste jednou moc dekuji. Kdyz ten clovek ma sam potrebu mi to rict,asi to na nej udelalo dojem.
Navic ja v tomhle vlaknu neprezentuju zadnej svuj vyrobek a jeho charakter byl ciste informativni.
Musim rict,ze uz me tohle trapny handrkovani fakt unavuje.Je to naprosto nedustojne a zbytecne.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 2:44

tak tu prestan spinit cizi snahu nekomu pomoct
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pupak
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 3:15

HajHou.
Josef
Sponzor fora

16. 12. 2009, 3:46

Přestože jsem se zařekl, že na vlákna, kde jsou Pupakovy příspěvky reagovat nebudu, poruším pravidlo. Byla tu výzva, aby se zveřejnily tuningy od žluťásků, jejich přesnost, výkon a pod. To samé ovšem by měl zveřejnit i Pupak u svých strojků, aby byla možbost srovnání.
Pokud to obě strany neučiní, je toto vlákno o ničem.
Pupak
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 3:48

HajHou
Bob
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 3:52

Co to znamená to: HajHou, at' neumřu úplně hloupý :wink: Rosta.
Pupak
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 3:54

Josef píše:Přestože jsem se zařekl, že na vlákna, kde jsou Pupakovy příspěvky reagovat nebudu, poruším pravidlo. Byla tu výzva, aby se zveřejnily tuningy od žluťásků, jejich přesnost, výkon a pod. To samé ovšem by měl zveřejnit i Pupak u svých strojků, aby byla možbost srovnání.
Prijde mi,ze tady nekdo neumi cist. Ja jsem o svych strojcich nenapsal ani carku. Tady se mluvi o vyrobku tovarnim od firmy TOS, kterych se vsude vali stovky v kazde skole a je to v podstate okopcenej Sieg.

Ale o to tu asi nejde,ze?
Pupak
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 3:58

Bob píše:Co to znamená to: HajHou, at' neumřu úplně hloupý :wink: Rosta.
Tady nekdo necte Vonneguta. HajHou je parazitni vseobjimajici slovo,ktere vyjadruje stav totalni prazdnoty mysli ve vztahu k vnejsim podnetum,jez se zdaji byt zbytecne,plytke a nic nerikajici.
HajHou
Bob
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 4:08

To je sice pravda, že nečtu Vonneguta, dokonce ani nevím kdo to je, ale rozhodně touto svojí nevědomostí nikomu neubližuji, a pokud někdo potřebuje pomoc, a je to v mojich možnostech určitě mu pomohu, navzdory tomu, že nemám dostatečné znalosti v oblasti literatůry, psychologie a jiných věd :wink: Rosta.
Pupak
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 4:15

Ver tomu,ze jsou stovky autoru,ktere jsem necetl a v noci spim klidne.
Nicmene myslim,ze by se ti Kurt Vonnegut jr. libil. Kolibka,Snidane sampionu,Groteska,Mechanicke piano,Sireny z Tinanu. Jedna vetsi perla nez druha.
HajHou.
RaS

16. 12. 2009, 5:51

Josef píše:Přestože jsem se zařekl, že na vlákna, kde jsou Pupakovy příspěvky reagovat nebudu, poruším pravidlo. Byla tu výzva, aby se zveřejnily tuningy od žluťásků, jejich přesnost, výkon a pod. To samé ovšem by měl zveřejnit i Pupak u svých strojků, aby byla možbost srovnání.
tomu říkám výzva, vždycky jen píšete mašinka chodí pěkně, čína je šmejd mě to chodí ve stovce.. to jsou Vaše slova vysekané z různých témat, tak ukažte něco co tak skutečně chodí, já Váš stroj mám mě dokazovat nic nemusíte ja už názor mám vlastní, ale myslím si že by to dost lidí zajímalo

to samé robokop, vidět siega jak jezdí naprázdno je sice pěkné ale o kvalitě to neřekne vůbec nic..

je smutne jak se tady dohadujete jak maly kluci, kazdej ma v necem pravdu, ale podle me jsou oba nazory reklamou a jsou prikloneny a prikrasleny k praci kazdeho z Vas..
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 6:12

ok beru, behem ledna pripravim nejakou demonstraci ktera bude lepsi nez tohle paratko viz video (uz jsme na tom meli frezovaci hlavu tusim 60mm prumer):
http://www.youtube.com/watch?v=-RaEThG0I0A

nicmene nemyslim ze by na tomhle videu masina jezdila naprazdno
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pupak
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 6:16

[quote="RaS] tomu říkám výzva, vždycky jen píšete mašinka chodí pěkně, čína je šmejd mě to chodí ve stovce.. to jsou Vaše slova vysekané z různých témat, tak ukažte něco co tak skutečně chodí, já Váš stroj mám mě dokazovat nic nemusíte ja už názor mám vlastní, ale myslím si že by to dost lidí zajímalo
[/quote]

Nevim,o jaky vyzve se tady mluvi. Ukazte mi jedinou vetu,kde jsem napsal,ze cina je smejd a moje stroje chodi ve stovce. Ze to chodi pekne,to opravdu pisu,kdyz mam ten pocit. Me fakt prijde,ze nekdo neumi cist,nebo spis nechce. Ja jsem zalozil vlakno o stroji TOS a pouze jsem komentoval jeho konstrukci. O svych upravach jsem nenapsal jedine slovo hodnoticiho komentare. Vymenu motoru za serva nepovazuju za neco,ocem by clovek mel psat romany.
To,ze se mi nelibi,ze nekdo vyuziva moje prispevky k vlastni a podle meho nazoru neseriozni reklame je nazor,ktery jsem si dovolil rict nahlas.
O mych strojich tady pise jen Robokop,ne ja.Je to jen forma utoku,kdyz neni odpoved na prostou otazku: proc nekdo mluvi o kvalitnim stroji,kdyz vi,ze je vyraben z nevyzrale litiny a srovnava ho s vyrobky renomovanych firem jako Deckel a pod.
Kolik lidi se jeste bude pokouset mi vkladat do ust slova,ktera jsem nikdy nerekl. Moje vyhrady vuci cine se vzdy tykaji jen pouzitych materialu a jakekoli jine poznatky jsem uvadel pouze na zaklade osobni zkusenosti se svymi cinany.
Tohle je forum. Tady se nazory prezentuji a v diskuzi obhajuji. Kdo diskutovat neumi a misto odpovedi na primou otazku voli osobni utoky,nebo vagni formulace o zametani, nechape jeho smysl. Tady se obhajeni vlastniho nazoru povazuje za zlocin.
Neustale posloucham hlasky,ze se mnou nelze nesouhlasit.Co je to za nesmysl. Pokud vyslovim nazor a nekdo s nim nesouhlasi a svuj nesouhlas zduvodni,snazim se svymi argumenty svuj nazor obhajit.
Kdo ma, anebo nema pravdu, at si kazdy zhodnoti sam.
Vysekavat neci slova z ruznych temat ma taky velky smysl.
HajHou
RaS

16. 12. 2009, 6:27

robokop píše:ok beru, behem ledna pripravim nejakou demonstraci ktera bude lepsi nez tohle paratko viz video (uz jsme na tom meli frezovaci hlavu tusim 60mm prumer):
http://www.youtube.com/watch?v=-RaEThG0I0A

nicmene nemyslim ze by na tomhle videu masina jezdila naprazdno
no frezovat 3kou frezou (nebo co to je) v plastu nebo duralu je pro me v podstate skoro naprazdno.. i kdyz chapu ze pro nejaky hobby stroj to muze byt pouhym snem, no jsem na to zvedavy skoda ze az ted pred pul rokem jsem zvazoval co vybrat jestli od Vas nebo od Pupaka, Pupak nakonec vyhral..az treba budu kupovat dalsi stroj tak bych rad videl neco dalsiho..
RaS

16. 12. 2009, 6:50

Pupak píše:[Ukazte mi jedinou vetu,kde jsem napsal,ze cina je smejd a moje stroje chodi ve stovce. Ze to chodi pekne,to opravdu pisu,kdyz mam ten pocit. Me fakt prijde,ze nekdo neumi cist,nebo spis nechce.
nerikam ze jste to napsal v tomto tematu,ani ze jste to napsal presne takhle jak jsem napsal ja, ale podobnych Vasich komentaru je ve foru plno a sam jich mam plne mejly z nasich dlouhych diskuzi a myslim si ze Vas nazor vystihuji docela presne, souhlasim ze to nepatri sem, ale kdyz uz se to tady tak rozjelo..

vyzva byla to co napsal Josef, ukazte taky presnost Vasich stroju at je srovnani, temata typu nova masinka XY, par fotek a veta chodi pekne vetsinu zajemcu mozna nalaka ale pak muzou byt taky treba zklamani nebot proste cekali treba vic, nebo neco jineho.. takhle by to bylo objektivnejsi, uznavam ze porad to bude uplne o nicem nebot se z kratkeho prezentacniho videa v podstate zas tak moc demonstrovat neda, treba stale dokola omylana tvarova stalost a kvalita litiny

jako me je to uplne jedno klidne se hadejte o kravinach stale dokola, ale kdyz uz se hadate tak at z toho taky ostatni aspon neco maji, je tady spousty lidi kteri si postavi masinku vlastni ale taky dost lidi co chce koupit z jakehokoliv duvodu masinku hotovou, tak taci lide by neco takoveho urcite uvitali.. a kdyz uz to nekdo navrhl tak smele dotoho..
ja jsem treba takhle pred cca pul rokem vybiral, taky jsem dal spoustu casu cteni temat a hledanim na webu, a zaver? vetsina temat plna hadek a sporu odvedenych od tematu k cemu takove forum je? tak treba az to nekdo bude hledat za pul roku tak uz tady treba najde nejake prezentace ktere alespon nejak pomuzou..
Odpovědět

Zpět na „naše mašinky“