Kcam4

ruzne programy,konverze dat, digitalizace, atd...
vlada2

2. 3. 2008, 7:21

vyuziji vlakna k dotazu o KCAM, povedlo se mi velice vyhodne za 100 dolaru plus posta koupit novej bipolarni ctyrosej radic Mechatronics se zdrojem, trema motorama 23, cca 0.7 Nm a relatkovym bordem na vreteno (to jen abych se pochlubil :) majitel pise ze mu to chodilo v KCAM tak jsem ho stahl a nainstaloval na notebook, trapil jsem se s tim cele odpoledne a nic a najednou z niceho nic to zaclo fungovat, uplne bajecne, fakt paradicka. Rano vstanu probudim notas z hibernace a zase nic. pokud hybu manualne smerama tak se ani k nule nenacitaji prirustky, to by asi mely ne? Zkusil jsem program dat na druhy pocitac ale tam mam Visty a tam to nechytne driver na LPT. Zkusil jsem macha a na notebooku mi nebezi a na vistach sice jo ale neumi ovaldat ten lpt port. Uz jsem z toho zoufalej. Neporadi nekde kde by mohla byt chyba? dik
evos

24. 3. 2008, 4:26

Skontroloval by som si v prvom rade konfiguraciu portov.Ak to je ok moze byt potom s ovlkadacom LPT portu. Chyba niektory subor dll.No ak to slo a zratu nejde predpokladam ze si neulozil nastavenie pinov v lpt setap.Vela zdarov.
Funny day!!!
Odpovědět

Zpět na „Ostatní software“