Jojo, je to tak. A budeme muset místo šampáňa chlemtat tu jejich hnusnou vodku.
Život je pes. Já vodku fakt nesnáším.
Jojo, je to tak. A budeme muset místo šampáňa chlemtat tu jejich hnusnou vodku.
Ono nejde o klasickej rozpad ale o návrat tam kde to začalo ŽÁDNÝ POLITICKÝ PROJEKT kde by nám dávali knížecí rady a omezovali co se jim hodí,žádný dotace ,každej za svoje .
Vodka z pupíku mladé holky se dá přežít v jakémkoliv množství
Nikdy jsem to nezkoušel. Ale zní to fakt dobře.
To bude asi tím, že jsi ještě neochutnal pořádnou vodku. Já ji taky nemusel, ale když Oleg, což byl ukrajinec, kterej nám tu stavěl před lety ochrannou hráz proti povodním, přivezl jednou nějakou jejich kvalitní značku a pozval mně, tak jsem hodně rychle změnil názor. Nebylo to vůbec špatný pití ...
Dovolím si Tě opravit ... k moci se v EU dostali už spíš opravdoví kovaný komančové, socani jsou jen odvar ... jinak souhlas.bobik píše: ↑22. 3. 2020, 9:57 K tomu EU. Myšlenka je to dobrá, každýmu se líbí zóna volného obchodu a pohybu lidí. Jen to provedení jaksi hapruje. K moci se dostali socani a socan to je poloviční komunista. Prostě sorta lidí, co ví líp než ty, co s tvými penězi. Eurodotace našemu hospodářství moc neprospívá. Z malých darebáků lokálního významu se stali darebáci evropskýho formátu. Krade se ve velkým. Přijetí poloviny zákonů jde mimo naši kontrolu. Takže demokracie tímto padá, můžeme volit koho chceme a je to v podstatě jedno. Cpou nám sem lidi, co tu nechceme. ... Myšlenka je to dobrá. Ale to říkaj komunisti o komunismu, jen ti lidi jsou takový svině a chovaj se jako lidi.