Ako ste na tom so zákazkami? ( ide kríza)

sledujte nabídky práce na https://www.strojirenstvi.cz/nabidky-prace
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
Mex

22. 3. 2020, 9:46

Carl_FM píše: 22. 3. 2020, 9:33 Jste naivní a nevíte co chcete. ČR mimo EU, či rozpad EU, nebo její roztříštění, znamená, že se ČR postupně octne pod velkým vlivem Ruska a zas na ně budete 40 let makat.
Jojo, je to tak. A budeme muset místo šampáňa chlemtat tu jejich hnusnou vodku.
Život je pes. Já vodku fakt nesnáším.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

22. 3. 2020, 9:55

Carl_FM píše: 22. 3. 2020, 9:33 Jste naivní a nevíte co chcete. ČR mimo EU, či rozpad EU, nebo její roztříštění, znamená, že se ČR postupně octne pod velkým vlivem Ruska a zas na ně budete 40 let makat.
Ono nejde o klasickej rozpad ale o návrat tam kde to začalo ŽÁDNÝ POLITICKÝ PROJEKT kde by nám dávali knížecí rady a omezovali co se jim hodí,žádný dotace ,každej za svoje .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
fmodel
Kontaktovat uživatele:

22. 3. 2020, 9:57

Mex píše: 22. 3. 2020, 9:46

Vodka z pupíku mladé holky se dá přežít v jakémkoliv množství :wink:
bobik

22. 3. 2020, 9:57

K tomu EU. Myšlenka je to dobrá, každýmu se líbí zóna volného obchodu a pohybu lidí. Jen to provedení jaksi hapruje. K moci se dostali socani a socan to je poloviční komunista. Prostě sorta lidí, co ví líp než ty, co s tvými penězi. Eurodotace našemu hospodářství moc neprospívá. Z malých darebáků lokálního významu se stali darebáci evropskýho formátu. Krade se ve velkým. Přijetí poloviny zákonů jde mimo naši kontrolu. Takže demokracie tímto padá, můžeme volit koho chceme a je to v podstatě jedno. Cpou nám sem lidi, co tu nechceme. ... Myšlenka je to dobrá. Ale to říkaj komunisti o komunismu, jen ti lidi jsou takový svině a chovaj se jako lidi.
Mex

22. 3. 2020, 10:04

fmodel píše: 22. 3. 2020, 9:57
Mex píše: 22. 3. 2020, 9:46 Život je pes. Já vodku fakt nesnáším.
Vodka z pupíku mladé holky se dá přežít v jakémkoliv množství :wink:
Nikdy jsem to nezkoušel. Ale zní to fakt dobře.

Jen jestli Ty nebudeš nějaký ten agent Sputniku, co má za úkol líčit Rusko v růžových barvách. A děláš to fakt dobře. Ve Tvém podání ta (zřejmě neodvratná) okupace Ruskem vypadá docela lákavě.
:D
fmodel
Kontaktovat uživatele:

22. 3. 2020, 10:13

Jo takhle to pijeme v KGB, jen je problém sehnat mladou krásnou s dvoudecovím pupíkem :lol:
testone
Sponzor fora

22. 3. 2020, 10:30

no když bude mít 200kilo tak si na pupíku klidně dvoudecovej lavórek uděláš
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
stanik84

22. 3. 2020, 10:36

Jak říkal kamarád, co má rád takový baculatější... Ten vždycky "u tý si nahněteš kozy i na zádech :-) "
DwPetr

22. 3. 2020, 10:47

fmodel píše: 22. 3. 2020, 9:55
Ono nejde o klasickej rozpad ale o návrat tam kde to začalo ŽÁDNÝ POLITICKÝ PROJEKT kde by nám dávali knížecí rady a omezovali co se jim hodí,žádný dotace ,každej za svoje .
Přesně tak!
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Engineer
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2020, 12:26

Mex píše: 22. 3. 2020, 9:46
Jojo, je to tak. A budeme muset místo šampáňa chlemtat tu jejich hnusnou vodku.
To bude asi tím, že jsi ještě neochutnal pořádnou vodku. Já ji taky nemusel, ale když Oleg, což byl ukrajinec, kterej nám tu stavěl před lety ochrannou hráz proti povodním, přivezl jednou nějakou jejich kvalitní značku a pozval mně, tak jsem hodně rychle změnil názor. Nebylo to vůbec špatný pití ... :wink:
Mex

23. 3. 2020, 12:32

No jo. Ale to byla ukrajinská, a tedy demokratická, vodka.
Engineer
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2020, 12:39

bobik píše: 22. 3. 2020, 9:57 K tomu EU. Myšlenka je to dobrá, každýmu se líbí zóna volného obchodu a pohybu lidí. Jen to provedení jaksi hapruje. K moci se dostali socani a socan to je poloviční komunista. Prostě sorta lidí, co ví líp než ty, co s tvými penězi. Eurodotace našemu hospodářství moc neprospívá. Z malých darebáků lokálního významu se stali darebáci evropskýho formátu. Krade se ve velkým. Přijetí poloviny zákonů jde mimo naši kontrolu. Takže demokracie tímto padá, můžeme volit koho chceme a je to v podstatě jedno. Cpou nám sem lidi, co tu nechceme. ... Myšlenka je to dobrá. Ale to říkaj komunisti o komunismu, jen ti lidi jsou takový svině a chovaj se jako lidi.
Dovolím si Tě opravit ... k moci se v EU dostali už spíš opravdoví kovaný komančové, socani jsou jen odvar ... jinak souhlas.
Dovolím si ocitovat názor z jedný diskuse, je přesnej ... snad mi autor promine, že nemám jeho souhlas, ale líp bych to nenapsal.

"Všimli jste si, že v souvislosti s epidemií koronaviru přestala EU existovat? Žádný krizový štáb, žádná koordinace na centrální úrovni, která by zabránila šíření koronaviru. Žádné metodické pokyny, žádné kvóty na zdravotnický materiál, tak aby se dostalo na všechny, žádné omezení pohybu osob, zkrátka absolutně nic ze strany EU. Totální ticho! EU hraje mrtvého brouka. Každý stát kope sám za sebe, hasí situaci s koronavirem po svém. Němci zadržují objednaný zdravotní materiál Slovensku i Švýcarsku s tím, že jde o nelegální vývoz. Žádná evropská solidarita. Ta zřejmě končí při kvótách na přerozdělení migrantů a vymáhání dalších příspěvků do rozpočtu v důsledku Brexitu. Ještě že se von der Leyen stihla vyfotit s pošahanou Grétou. Jinak se vlastně neděje vůbec nic až na to, že se spojila Česká pojišťovna s Generali pojišťovnou."

A já jen dodám jestli jsou v daný situaci něčemu nápomocný směrnice EU na zakřivení banánů, směrnice EU na jednotnou velikost jablek, směrnice EU pro třídění velikostí okurek nakládaček, směrnice a nařízení o pěstování zelí nebo o pasivních domech, GDPR, energetický štítky, omezování zbraní, definování 10+ pohlaví a vůbec ta miliarda píčovin co za roky vyplodili. Ale manuál, kde sehnat ochranný pomůcky pro zdravotníky, ale i pro zbytek populace nemají. Brzy se ukáže, že chybí i další veledůležitý manuály, který by se kurevsky hodily, když spousta lidí ztratila poslední zbytky selskýho rozumu, a světe div se, on je nikdo z tý armády darmožroutů co v Bruselu sedí ani v tak kritický situaci jako je tato, nedokáže vytvořit, takže k čemu je tu slavná EU??? :wink:
Engineer
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2020, 12:42

Mex píše: 23. 3. 2020, 12:32 No jo. Ale to byla ukrajinská, a tedy demokratická, vodka.
No nejhorší je, že jsem si neuložil flašku a už nevím jestli ji měl z Ruska nebo z Ukrajiny a jak se jmenovala, ale byla to fakt chuťovka. Sakra já si snad půjdu nalejt nějakou desinfekci. :lol:
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2020, 8:38

Engineer píše: 23. 3. 2020, 12:39
"Všimli jste si, že v souvislosti s epidemií koronaviru přestala EU existovat?

Myslím že podstata je v tom nechat státy ať se s tím poperou a čim hůře tím líp, a pak jako Fénix z popela povstanou noví EU hrdinové kteří budou lidem lhát že si za to můžou národní vlády, a že kdyby oni mohli vládnout že by to dopadlo mnohem líp tak že se musíme semknout, a vzít pravomoce státům protože jednotlivé státy jsou nefunkční přežitek.
Carl_FM

23. 3. 2020, 8:41

Směrnice na potřebné zakřivení banánů je fáma. Prolezte si obchody a sami uvidíte, že se prodávají křivé i rovné, malé i velké.
Jo třeba v Jednotě mají hrušky a u nich napsáno II. jakost. Je to dle velikosti a vyhláška co to třídila byla u nás už v 70. letech.
Celkově i mnoho dalších argumentů proti EU jsou blbosti co tu roznesli rusáci.
Důkaz? Polsko, tam je důvěra v EU snad 80 - 90% a dobře víte, že Poláci rusáky nenávidí, Katyň si dobře pamatují. Ruské kecy prostě v Polsku nejedou. Jinak jsme s Poláky podobní, proč u nich EU masivně ano a u nás EU jen z poloviny?

Jinak Vaše představy o EU či EHS někde ve stavu jako z počátku... je to krásné, žijete v duchu asi v 80. letech a ještě na západní straně. To je nostalgie z mládí a vlhká vzpomínka na vyhonění šulina nad německým katalogem.
Jako ano 60. 70. 80. 90. léta na západě byly určitě super, jenomže bohužel Vy jste se mrdali pro Sovětský svaz.
Doba se změnila, svět je jiný a bude jiný ještě víc. Malý nezávislý stát je utopie, přežije jen silný celek. Podívejte se do ruska, vzniká tam sovětský svaz 2.0, rozhlíží se, co by schlamstnul dál, Bělorusko? Pobaltí? Zbytek Ukrajiny? Uvidíme. Až na to dojde, kde chcete být? Já teda součástí Západu.
MAS FU2A, TOS SM16A
Odpovědět

Zpět na „Prace“