Bylo to na mne brzo ráno a byl jsem bez kafe

Před domem máme jedinou zastávku autobusu u nás, tak jsem musel nějak hned řešit, sesbírat věci po silnici ...

Info:
viewtopic.php?t=11755&p=116373&hilit=myford#p116373
Potřebuješ dvě plné ocelové tyče (nejlépe hlazenku) o průměru 35mm o délce 1metr a 0,75 metru. První prostrčíš oky v motorovém prostoru. Druhou pod ložem před koníkem. Na tyče dáš popruhy s oky na jedné i druhé straně. Na tyč v motorovém prostoru dáváš popruhy z venku na konce tyče. Na tyč pod ložem jeden popruh středem mezi žebry lože. Oka popruhů na druhé straně zavěsíš na hák jeřábu. Nožovým suportem vyvážíš a zvedáš.Michael píše: ↑1. 3. 2025, 2:36 Dobrý den, prosím Vás píší s dotazem. Kupuju zachovalý soustruh SV18R 1250 a řeším kde a jak ho uvázat neboť ho teleskopickým manipulátorem musím uvázat na popruhy a naložit na návěs. Je už to přece jen macek a nerad bych si ho poškodil. Dle návodu se na levé straně mají odšroubovat oba kryty motoru a do určeného místa prostrčit tyč. A můj dotaz zní jaká tyč bude bezpečná, a kde uvázat druhou stranu u koníku? Je tam další otvor na prostrčení tyče nebo ho mám uvázat za poslední žebro na smyčku? To je v návodu popsáno dosti stroze. Soustruh stěhuju poprvé a rád si nechám poradit. Velké díky za odpověď. Michael