Dlažbu jsem tuto sobotu koupil v Baumaxu za 99,-kč m2 a 25kg lepidla za 98,-kč. Nesnáším prašné vyšlapané cestičky v betonu.Pavelono píše:Drahý náklady.
Ani kvalitní barva tomu časem nezabrání.
Jsem vděčný za toto téma. Alespoň někde se chytnu

Moderátor: sysel
Dlažbu jsem tuto sobotu koupil v Baumaxu za 99,-kč m2 a 25kg lepidla za 98,-kč. Nesnáším prašné vyšlapané cestičky v betonu.Pavelono píše:Drahý náklady.
Kolik tam máš metrů? Kolik balíkú si koupil? Vyrovnával si před tím podlahu?Mirek11 píše:Dlažbu jsem tuto sobotu koupil v Baumaxu za 99,-kč m2 a 25kg lepidla za 98,-kč. Nesnáším prašné vyšlapané cestičky v betonu.Pavelono píše:Drahý náklady.
Ani kvalitní barva tomu časem nezabrání.
Jsem vděčný za toto téma. Alespoň někde se chytnu
Jo, naštěstí ten balkon má rozumnou plochu Primárním účelem bylo vyplnit dírky v betonu tak aby se to dalo uklízet a vyrovnat odtokové poměry aby se tam netvořily loužičky. Předtím jsem to měl srovnané nějakým celkem běžným tmelem. Na něm docela zajímavou barvu, trvale "tekutou" barvu od Dufy. Když se tam dal takový ten plastový nábytek, tak tam občas zústaly stopy po nožičkách a ty po přesunutí nábytku za čas zmizely. Dokonce jsem si tam jednou na tu podlahu položil desku z Makrolonu a za čas se mírně přilepila. Vlasnosti to mělo perfektní, nakonec to ale muselo pryč. Ten tmel pod tím nabral vlhkost přes konstrukci a zima to poškodila. Dostat tu barvu z toho betonu byla docela legrace. Ta barva se ukázala jako velmi dobrá a opravdu trvale tekutá. Přímé ohřátí plamenem z PB ji jen povzbudilo a škrabkou ji pak člověk honil z jednoho konce na druhý. Bez problémů šla naštěstí zničit barvožroutem. Po problémech s předchozím tmelem jsem vsadil na jistotu a koupil raději v místní, docela slušně zásobené drogerii, ten Eprosin.Pavelono píše:Kde si sehnal tolik Eprosinu? Nerikej ze si to kupoval v drogeriich?
To by jsi se s hygienou divil.Aeroomni píše:No myslim že by hygiena ani nepípla - fakt to tu vypadá odpudivě sterilně nemocničně![]()