Klimbíku při čištění magnetického filtru musíš nádobku naplnit olejem a pokud možno stříkačkou nacpat co nejvíce oleje trubičkou do čerpadla, než vrátíš filtr. Zkrátka čerpadlo není samonasávací takže se snaž nacpat olej všude i do sacího sítka. Pokud bude pod hladinou, tak ti nevyteče. A hlavně to spouštíš krátce, musíš vydržet. Nové olejoznaky si kup třeba tady
https://www.lukos.cz/olejoznaky-sestihranne1
Měl by to být M27x1,5 ale radši si to změř. Jinak jak už jsem psal rychlosti posuvů musíš řadit za chodu převodovky jinak tam nějaké rychlosti nezařadíš. Jinak podmínka pro spuštění pracovních posuvů je tedy spuštěné vřeteno, přepínačem navolená osa posuvu, protože pod voličem jsou spínače, které hlídají zda je navolena jedna z os a pokud je volič v 0 tak posuvy nezapneš. Dále jsou často zalepený koncáky a daná osa potom jede třeba jen na jednu stranu. A ten hydraulický rychloposuv máš samozřejmě taky, jen je ještě doplněný tou páčkou. Buď proto, že ta hydraulika nefunguje a někdo to dodělal a nebo se někdo nudil a řekl si tak si vyrobím páčku

Jak jsem psal už jsem o tom slyšel.