Jinak pro tumlíka: tak ty lož.jehly jsem nesehnal a tak jsem to vytvořil z toho ventilu, radeca mi bylo líto. Ty vago, nikdy bych neřek, že je ten ventil tak tvrdej. Použito z fiata.
Ventil, tvrdejKilovolt píše:Mi dneska přišly kolečka z renaru (sem vejral-včera rano objednáno a dneska to přišlo) .Mám 1mm kolečka a 0,6mm,což mi připadlo dost jemný,když sem to uviděl .Tak až zbude čas,tak se do toho taky obuju.Jinak ventil je dobrej matroš co?
ehm fiat ? co to je ?potraviny píše:Tak jsem zkoušel dál, tentokrát jsem fakt zbral fest a výsledek, alespoň pro mě OK.Je to ta levá strana.
Jinak pro tumlíka: tak ty lož.jehly jsem nesehnal a tak jsem to vytvořil z toho ventilu, radeca mi bylo líto. Ty vago, nikdy bych neřek, že je ten ventil tak tvrdej. Použito z fiata.
Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě.tumlik píše:ehm fiat ? co to je ?potraviny píše:Tak jsem zkoušel dál, tentokrát jsem fakt zbral fest a výsledek, alespoň pro mě OK.Je to ta levá strana.
Jinak pro tumlíka: tak ty lož.jehly jsem nesehnal a tak jsem to vytvořil z toho ventilu, radeca mi bylo líto. Ty vago, nikdy bych neřek, že je ten ventil tak tvrdej. Použito z fiata.![]()
no zas ušetřils nějakou kačku
Jednoduchá pomoc. Všechno kupovat přes internet. Já to dělám s pořád víc věcma, možná zanedlouho budu i rohlíky objednávat v e-shopu. Ať si v prodejně ložisek kde nerozumějí ložiskům pěkně trhnou nohoupotraviny píše:Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě.Jó, možná kdybych požadoval nějaké ty jejich ležáky co se jim léta válejí v regále, to by se možná usmívaly
prochaska píše:Jednoduchá pomoc. Všechno kupovat přes internet. Já to dělám s pořád víc věcma, možná zanedlouho budu i rohlíky objednávat v e-shopu. Ať si v prodejně ložisek kde nerozumějí ložiskům pěkně trhnou nohoupotraviny píše:Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě.Jó, možná kdybych požadoval nějaké ty jejich ležáky co se jim léta válejí v regále, to by se možná usmívaly
Já to mám do prodejny ložisek od domova tak 2 km, což v Praze znamená hodinu na cestě a deset litrů benzínu k tomucrickett píše:Len keby netrebalo platit este aj postovne... tak by to urcite bolo zaujimave a kamenne obchody by mohli aj zrusit...
Vždyť tam tak nerad chodím, když musím. Když jsem sháněl kdysi pořádný ložislo na vřeteno tak mi ho prodali asi za pade a odborník žasnul, co mi to dali za klump. Nakonec jsem ho taky objednával přes net ( přesné kuločkové s kosoúhlým stykem) pár mi vyšel na 3litryprochaska píše:Jednoduchá pomoc. Všechno kupovat přes internet. Já to dělám s pořád víc věcma, možná zanedlouho budu i rohlíky objednávat v e-shopu. Ať si v prodejně ložisek kde nerozumějí ložiskům pěkně trhnou nohoupotraviny píše:Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě.Jó, možná kdybych požadoval nějaké ty jejich ležáky co se jim léta válejí v regále, to by se možná usmívaly
A co takhle to vzit pesky? Nemyslim to zle, ale doktori budou cim dal drazsi a nejaky ten prispevek ke kondicce se hodi cim dal vicprochaska píše:Já to mám do prodejny ložisek od domova tak 2 km, což v Praze znamená hodinu na cestě a deset litrů benzínu k tomuZa to se mi to poštovné vyplatí