Rádlovací kolečka

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
potraviny
Kontaktovat uživatele:

27. 11. 2009, 6:40

Tak jsem zkoušel dál, tentokrát jsem fakt zbral fest a výsledek, alespoň pro mě OK. :lol: Je to ta levá strana.
Jinak pro tumlíka: tak ty lož.jehly jsem nesehnal a tak jsem to vytvořil z toho ventilu, radeca mi bylo líto. Ty vago, nikdy bych neřek, že je ten ventil tak tvrdej. Použito z fiata.
Přílohy
Tyčky.jpg
Nové drážky.jpg
jova
Kontaktovat uživatele:

27. 11. 2009, 7:16

Jsem rád že se zadařilo.
JOVA
Kilovolt
Sponzor fora

27. 11. 2009, 7:45

Mi dneska přišly kolečka z renaru (sem vejral-včera rano objednáno a dneska to přišlo :shock: ) .Mám 1mm kolečka a 0,6mm,což mi připadlo dost jemný,když sem to uviděl .Tak až zbude čas,tak se do toho taky obuju.Jinak ventil je dobrej matroš co? :lol:
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
potraviny
Kontaktovat uživatele:

28. 11. 2009, 6:07

Kilovolt píše:Mi dneska přišly kolečka z renaru (sem vejral-včera rano objednáno a dneska to přišlo :shock: ) .Mám 1mm kolečka a 0,6mm,což mi připadlo dost jemný,když sem to uviděl .Tak až zbude čas,tak se do toho taky obuju.Jinak ventil je dobrej matroš co? :lol:
Ventil, tvrdej :lol: a křehkej, žádná houževnatost. :cry:
Jinak ty kolečka 0,6 jsou asi fakt dost jemný.
Kilovolt
Sponzor fora

29. 11. 2009, 7:15

Já mám z Ventilů nadělaný sekáče a supr .No s kolečkama uvidim-kdyžtak doobjednám.Jinak troška inspirace. http://www.finelinehair.com/home/knurlers.htm , http://www.youtube.com/watch?v=rFTF6OYmLYw
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

29. 11. 2009, 9:02

potraviny píše:Tak jsem zkoušel dál, tentokrát jsem fakt zbral fest a výsledek, alespoň pro mě OK. :lol: Je to ta levá strana.
Jinak pro tumlíka: tak ty lož.jehly jsem nesehnal a tak jsem to vytvořil z toho ventilu, radeca mi bylo líto. Ty vago, nikdy bych neřek, že je ten ventil tak tvrdej. Použito z fiata.
ehm fiat ? co to je ? :lol:
no zas ušetřils nějakou kačku :wink:
picom

29. 11. 2009, 9:21

Jak to děláte, že se vám ty zoubky pěkně vejdou na obvod kulatiny.
Občas se náhodně trefím s vhodným průměrem, ale většinou mi jdou zoubky přes sebe. Dá se to nějak spočítat?
jova
Kontaktovat uživatele:

30. 11. 2009, 6:59

Picom: chce to číst a nekoukat jenom na obrázky. :lol:
potraviny
Kontaktovat uživatele:

30. 11. 2009, 7:03

tumlik píše:
potraviny píše:Tak jsem zkoušel dál, tentokrát jsem fakt zbral fest a výsledek, alespoň pro mě OK. :lol: Je to ta levá strana.
ehm fiat ? co to je ? :lol:
no zas ušetřils nějakou kačku :wink:
Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě. :lol: Jó, možná kdybych požadoval nějaké ty jejich ležáky co se jim léta válejí v regále, to by se možná usmívaly :lol:
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

30. 11. 2009, 11:13

potraviny píše:Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě. :lol: Jó, možná kdybych požadoval nějaké ty jejich ležáky co se jim léta válejí v regále, to by se možná usmívaly :lol:
Jednoduchá pomoc. Všechno kupovat přes internet. Já to dělám s pořád víc věcma, možná zanedlouho budu i rohlíky objednávat v e-shopu. Ať si v prodejně ložisek kde nerozumějí ložiskům pěkně trhnou nohou :-)
Aleš Procháska
crickett
Kontaktovat uživatele:

30. 11. 2009, 11:57

prochaska píše:
potraviny píše:Nešlo ani tak o kačku, ale když něco chci v obchodě na ložiska, tak na mě čučí, že požaduji dosti nemožné. No obchodníci na správném místě. :lol: Jó, možná kdybych požadoval nějaké ty jejich ležáky co se jim léta válejí v regále, to by se možná usmívaly :lol:
Jednoduchá pomoc. Všechno kupovat přes internet. Já to dělám s pořád víc věcma, možná zanedlouho budu i rohlíky objednávat v e-shopu. Ať si v prodejně ložisek kde nerozumějí ložiskům pěkně trhnou nohou :-)

Len keby netrebalo platit este aj postovne... tak by to urcite bolo zaujimave a kamenne obchody by mohli aj zrusit...
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

30. 11. 2009, 12:11

crickett píše:Len keby netrebalo platit este aj postovne... tak by to urcite bolo zaujimave a kamenne obchody by mohli aj zrusit...
Já to mám do prodejny ložisek od domova tak 2 km, což v Praze znamená hodinu na cestě a deset litrů benzínu k tomu :-) Za to se mi to poštovné vyplatí :-)
Aleš Procháska
potraviny
Kontaktovat uživatele:

30. 11. 2009, 12:54

prochaska píše:
Vždyť tam tak nerad chodím, když musím. Když jsem sháněl kdysi pořádný ložislo na vřeteno tak mi ho prodali asi za pade a odborník žasnul, co mi to dali za klump. Nakonec jsem ho taky objednával přes net ( přesné kuločkové s kosoúhlým stykem) pár mi vyšel na 3litry :cry:
lapa
medaile za lepsi forum

30. 11. 2009, 2:21

prochaska píše:Já to mám do prodejny ložisek od domova tak 2 km, což v Praze znamená hodinu na cestě a deset litrů benzínu k tomu :-) Za to se mi to poštovné vyplatí :-)
A co takhle to vzit pesky? Nemyslim to zle, ale doktori budou cim dal drazsi a nejaky ten prispevek ke kondicce se hodi cim dal vic :-).
Samozrejme neznam konkretni situaci a casove moznosti, ale ja jsem si jednou takhle prosel z Modran na Bohdalec (prodejna M&V, pripadne Proma) a zpet :-).
To clovek nerekne, co vsechno mu pri obvykle ceste autem (neni cas ani bezpecne se rozhlizet) unikne :-).
Kilovolt
Sponzor fora

14. 12. 2009, 12:16

Můj rádlovací vehement-popustil jsem uzdu své invenci a moc to nedopadlo-při rádlování se ukázalo,že se mi kolečka rozcházej o 4mm kvůli tomu subtilnímu držáku (budu to muset dotunit :lol: )
Přílohy
pokusná trubka průměr 15mm,z kraje 0,6mm ,<br />k prostředku 1mm.Tam je krásně vidět to předbíhání
pokusná trubka průměr 15mm,z kraje 0,6mm ,
k prostředku 1mm.Tam je krásně vidět to předbíhání
PICT3389.jpg
PICT3388.jpg
Odpovědět

Zpět na „Nákup“