Pro všechny, co si myslí že pod 10 tisíc postaví CNC
No doufám že mě neukamenujete, ale jelikož jsem viděl na naší zdi výtvorů že dva čtvrťáci staví jako maturitní projekt cnc frézku, tak jsem se rozhodl ukázat tu svojí a nechci to zakřiknout ale moje tam bude možná také (snad jsem to nezakřikl)
jo jinak dneska jsem se stavil v Břenda na Žižkově - mají velké :/ zítra odpadají hodiny tak se pojedu kouknout do Nuslí 

Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel
Tak zase problém ted v elektronice - zapnu Mach a zmáčknu červené emergency stop tlačítko - píše že to musím zapojit , já ale emergency tlačítko nemám co s tím ? a mám vytisklé na 3d tiskárně držáky 

Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel
dej tam kus drátu, jinak se ale tlačítko hodí, když se program zblázní a začne dělat co nemá tak je to často jediné co se dá +/- stihnout zmáčknoutLify píše:Tak zase problém ted v elektronice - zapnu Mach a zmáčknu červené emergency stop tlačítko - píše že to musím zapojit , já ale emergency tlačítko nemám co s tím ? a mám vytisklé na 3d tiskárně držáky
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
nouzové tlačítko je prostě jen kontakt, zde se nejedná o žádnou pravou bezpečnost, tedy stačí signál propojit.
kde má být zapojeno netuším, chce to vědět zapojení karty a kam si to namapoval MACH
kde má být zapojeno netuším, chce to vědět zapojení karty a kam si to namapoval MACH
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.