corona virus - obecna diskuze
Jenže on tím, že chce, aby Babiš odvolal člena vlády, bych si typnul, že se projevil jako prezident. Ne jako soukromá osoba. Tudy cesta nevede. Prezident jako takový může spáchat pouze jeden trestný čin, a to je velezrada (nebo vlastizrada, plete se mi to). Jedno z toho. Tak proč se pánové z opozice nepokusej na něj tohle uplést? Kdyby to dostal do ruky šikovnej právník, třeba by se tam něco špatnýho našlo, co by mohlo indikovat takovýhle trestný čin. Jinak se ho nedá nijak legálně zbavit.lapa píše: ↑10. 3. 2021, 12:47Uz existuje rozsudek, ze za sve vyroky Zeman zodpovida sam a ne MF za nej jako dosud ...
Cituji
Podle verdiktu ústava nebrání tomu, aby za svůj výrok nesl právní odpovědnost sám prezident jako soukromá osoba podle obecných soukromoprávních předpisů. „ÚS ve světle výše uvedených kritérií shledal, že výrok neměl potřebnou souvislost s výkonem funkce prezidenta republiky a pro tuto chybějící souvislost za něj nenesla odpovědnost stěžovatelka, nýbrž samotný prezident jako soukromá osoba,“ konstatovali soudci.
Tyka se sice pripadu Sarapatka, ale precedens (v souladu se zdravym rozumem, dle mne tedy) je na svete ...

Zeman je hlavně nějaký atašé Ruska a Číny současně. Mě by právě zajímalo, proč se tak tlačí, aby se bez povolení EMA používaly zrovna Ruské a Čínské vakcíny. Proč se tedy netlačilo a netlačí, že se tu všechny budou používat bez povolení EMA a mohlo se očkovat už někdy na podzim nebo z kraje zimy. To jako nikdo nevěděl, že to bude zachraňovat životy?
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Mam otazku - znate ve svem okoli nekoho, kdo byl v minulosti odmitacem ockovani jako takoveho (zpusobuje autismus ... a jine teorie ... duvodu odmitani je uz znamo hodne dlouho a dost), bez ohledu na to, ze jsou v praxi jiz desitky let a soucasne by se nyni dozadoval vakcinace proti cinskemu viru, tj. velice "horke" vakciny?
Ja nikoho takoveho neznam (jsou to okruhy lidi mimo muj okruh), ale tady je velice siroky vzorek populace.
Znate nekdo takovou "absurdni" kombinaci?
Ja nikoho takoveho neznam (jsou to okruhy lidi mimo muj okruh), ale tady je velice siroky vzorek populace.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Už vim proč Putin pustil covídka protože místo Sputniku V na něm zkusí MIR 19

A kdyby to nedej bože dokázali tak by někomu zkurvili business za pár miliard dolarů.

https://www.pokec24.cz/nezarazene/po-sp ... AY06PAw3Rw
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
neznam, pac tito lide jsou nazorove konzistentni
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Tak teorie autismu začaly až s příchodem hexavakcin. Dřív (za minulého režimu) jsme dostávali na každou nemoc zvlášť vakcínu (maximálně byly dvojité vakcíny) a očkování bylo rozložené v čase.lapa píše: ↑10. 3. 2021, 5:05 Mam otazku - znate ve svem okoli nekoho, kdo byl v minulosti odmitacem ockovani jako takoveho (zpusobuje autismus ... a jine teorie ... duvodu odmitani je uz znamo hodne dlouho a dost), bez ohledu na to, ze jsou v praxi jiz desitky let a soucasne by se nyni dozadoval vakcinace proti cinskemu viru, tj. velice "horke" vakciny?
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Vsak odpiraci se taky masivne objevili az s prichodem internetu, kdy pavlac expandovala neuveritelne jak v case tak v prostoruMart76 píše: ↑10. 3. 2021, 5:26Tak teorie autismu začaly až s příchodem hexavakcin. Dřív (za minulého režimu) jsme dostávali na každou nemoc zvlášť vakcínu (maximálně byly dvojité vakcíny) a očkování bylo rozložené v čase.lapa píše: ↑10. 3. 2021, 5:05 Mam otazku - znate ve svem okoli nekoho, kdo byl v minulosti odmitacem ockovani jako takoveho (zpusobuje autismus ... a jine teorie ... duvodu odmitani je uz znamo hodne dlouho a dost), bez ohledu na to, ze jsou v praxi jiz desitky let a soucasne by se nyni dozadoval vakcinace proti cinskemu viru, tj. velice "horke" vakciny?

Mne nezajima, kdy se objevili apod, ale zda existuje z meho pohledu exoticka kombinace ockovani zasadne ne, ale proti cinanovi chci - protoze trebas nestovice / cerny kasel / destskou obrnu jsem za cely zivot nevidela (a netvrdte mi, ze to je diky ockovani), ale smrtaka na cinana uz znam ...

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
OK - mě šlo o to, jeslti se už začíná očkovat věková skupina 70 - 79 nebo ještě stále dokončují +80.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Je výhoda dělat pro různé firmy.
Jeden můj zákazník má pobočku v Polsku. Tak mi do příští dodávky elektro dílů přibalí Isoprinosin.
V Polsku je volně dostupný dokonce bez receptu, ale nelze ho přímo objednat ze zahraničí.
Samozřejmě nebudu zabředávat do žádné plodné diskuse, jak je to na hovno, protože nejsou studie atd.
Je fajn mít pro sebe a rodinu pohotovostní balení.
Jeden můj zákazník má pobočku v Polsku. Tak mi do příští dodávky elektro dílů přibalí Isoprinosin.

V Polsku je volně dostupný dokonce bez receptu, ale nelze ho přímo objednat ze zahraničí.
Samozřejmě nebudu zabředávat do žádné plodné diskuse, jak je to na hovno, protože nejsou studie atd.
Je fajn mít pro sebe a rodinu pohotovostní balení.