No je třeba být opatrný !,,,až po dolití polymerbetonem se šrouby dotáhnou úplněbadina píše:Neprohýbají se ti ty jekly když dotáhneš ty šrouby?
Jekl 50x50x5 zatížení v ose šroubu M8 100Kg
Nový projekt
to je hezký , ale větší tuhost by to mělo kdyby byly ty šrouby právě pevně zalitéHiTeccom píše:Na to bůh vymyslel silikonpacka píše:a jak je utáhneš když budou zalitý v tom polymerbetonu ??.Když s tím šrouby člověk namaže před zalitím,tak se nezalepí.
no to jo, ale když se koukneš na jiné stavby, tak se tam taky imbusáky nelepípacka píše:to je hezký , ale větší tuhost by to mělo kdyby byly ty šrouby právě pevně zalitéHiTeccom píše:Na to bůh vymyslel silikonpacka píše:a jak je utáhneš když budou zalitý v tom polymerbetonu ??.Když s tím šrouby člověk namaže před zalitím,tak se nezalepí.
Ono hlavne je vyhodnejsi profil sroubovat prez obe steny a ne jen prez jednu. Tim by jsi mel hlavy zvenci a drik sroubu zality v polymerbetonu.
Je lepsi vlastnit nastroje, ktere clovek nepotrebuje, nez potrebovat ty co nema.
Co koukam, tak na spodnim ramu to neni patrne
jinak proti borceni jeklu se dovnitr vklada distancni trubka, ktera zpevni stred kde neni stena.
Je lepsi vlastnit nastroje, ktere clovek nepotrebuje, nez potrebovat ty co nema.
vždyť šroub jede skrze obě stěny jeklu .b3nd3r píše:Co koukam, tak na spodnim ramu to neni patrnejinak proti borceni jeklu se dovnitr vklada distancni trubka, ktera zpevni stred kde neni stena.
Distanční trubku tam dávat nebudu,jelikož to pak sníží pevnost a je z cela zbytečná.Eliminuje kontakt mezi polymerbetonem a šroubem, čím se může šroub uvolnit vlivem vibrace.
Já tomu nerozumím. Aby nebyl polymerbeton v kontaktu se šroubem tak se šroub namaže silikonem a naopak distanční trubka, která by zpevnila jekl a zároveň šroub od polymerbetonu chránila, tak tam trubka vadí, protože zabrání kontaktu šroubu s polymerbetonem.... Někde byl překročen bludný kořen.
Světlo na konci tunelu může být blížící se vlak.
Některé části se nerozebírají po zalití jako například jekly s hrubší stěnou .Jiné se pak musí dotáhnout.Silikon se nenanáší na celej šroub,jen tam, kde je zašroubován do závitu a na hlavu.badina píše:Já tomu nerozumím. Aby nebyl polymerbeton v kontaktu se šroubem tak se šroub namaže silikonem a naopak distanční trubka, která by zpevnila jekl a zároveň šroub od polymerbetonu chránila, tak tam trubka vadí, protože zabrání kontaktu šroubu s polymerbetonem.... Někde byl překročen bludný kořen.
Přijel mi kuličkový šroub 20/5 BS-2005 s přesností C6, kde má napsáno, že je to pro matice SF/DF 2005 (SF-2005-3), no já jsem to zkombinoval s maticí SFI 20/5 ( SFI02005-4 ) a po nasazení to jede docela těžko ,,,?
Když se kouknu do Datasheet ,kde je mimochodem matice SF-2005-4 a ne s koncovkou 3 !,,,tak Ball Diameter máme stejný : 3,175 .Teď můžu hledat jaká kulička by byla vhodná do mé matice

Když se kouknu do Datasheet ,kde je mimochodem matice SF-2005-4 a ne s koncovkou 3 !,,,tak Ball Diameter máme stejný : 3,175 .Teď můžu hledat jaká kulička by byla vhodná do mé matice
Brutální hmotnost - a o to jde jsi napsal
Používáš v podstatě "ztracené bednění"
Epoxygranit má odhadem měrnou hnotnost jako ocel a ty máš profily plné .
Nechala bych je v v přírodní barvě aby "klamaly že stroj je "papíráček"
Kdybych používal Epoxygranit, co v podstatě nepoužívám, proč bych podle tebe to chtěl zabarvitpavlaxy píše:Brutální hmotnost - a o to jde jsi napsal![]()
![]()