Barva na podlahu do dílny

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

28. 3. 2009, 5:32

Okno není, jsou dvoje vrata:D Otočný židle jsou dvě - peru se o ně se psem kterej se po výskoku na ně na nich točí jak na kolotoči :lol:
Ledničku mám vedle moc velkou s mrazákem - pude pod pilku kompresor do skladu a lednička do kontejneru takovou krávu tu nechcu:) Umyvadlo je vedle, sprchu sestře můžu dát hadicí na ulici :lol: Záchody jsou u bazénu
8) 20 metrů odtud. Luxus je to více jak očekávaný! Takový výskledek jsem nečekal ani náhodou ! Blahopřát lze jen Baxi.baxovi za návod a psychopodporu !! 8) Jen jsem dělal co kázal :arrow: :idea:
hans
Kontaktovat uživatele:

29. 3. 2009, 6:15

Levná o odzkoušená varianta je natřít betonovou podlahu komaxitovým prachem rozpuštěným v acetonu. Ten prach je nějaký odpad z komaxitovny, zůstal mi po předchozím majiteli dílen (byla tam právě komaxitovna) a mám tím natřeno asi 1000 m2. Nejdřív se to hodně naředí a podlaha se rychle natře první tenkou vrstvou. Potom se udělá hustější roztok a natře se druhá vrstva. Právě na té první tenké vrstvě to dobře klouže a jde to rychle.
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

29. 3. 2009, 6:34

Právě na té první tenké vrstvě to dobře klouže a jde to rychle.
Jo mam stejnej postřeh - prostě se se ten díratej podklad co všecko vypije musí nejdřív něčím jednoduše ucpat. Při druhym kole už barva nemizí v podzemí :lol:
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“