hajzl jeden

A nejde prostě v jednom projektu dát copy (kopírovát a v druhém vložit?
No právě že nejde. Nevidím pro to ani důvod. Spíš ojeb jakože v základní verzi prostě něco nefunguje, těch věcí které nejdou z nepochopitelných důvodů jsem už našel víc...
Nejde prostě jakýmkoli způsobem (krom toho co jsem popsal) přesunout komponenta z jednoho projektu do jiného. Zítra ještě vyzkouším něco přes ten web manager...
Ještě takhle, bavíme se oba o tom samém ? Já myslím projekt uplně tu základní záložku. Přesouvání komponent mezi těmito projekty. edit: ještě jsem to teď zkoušel. Jednotlivá komponenta mi šla vložit pomocí insert into current design, tak jak to dělám vždy. Sestava nejde. Vyskočí tabulka že zatím to není podporované. Tak snad někdy bude. Každopádně vím že v minulosti mi to nešlo vůbec. Tak aspoň takhle.
Aha, sakryš, to jsem nevěděl, já mám většinu svých malůvek pod jedním projektem (Tomas's First Project
No ale neostane ti tam vezba na povodny model a to moze byt obcas problem...Thomeeque píše: ↑30. 4. 2021, 7:30Aha, sakryš, to jsem nevěděl, já mám většinu svých malůvek pod jedním projektem (Tomas's First Project)..
Jinak mezi projekty můžu designy přesunovat (zachová historii verzí) i kopírovat (historie verzí zmizí, kopie je v1). V aplikaci v data panelu.
Screenshot 2021-04-30 at 8.33.02.png
Také mezi projekty funguje Insert into Current Design, ale vytvoří se kopie, link se ztratí.
Screenshot 2021-04-30 at 8.28.09.png
Mám free verzi.
Pokud něco funguje jen v dražší edici, typicky je to tam napsáno.
T.
Nevím, k čemu přesně se tato poznámka vztahuje.
Já také, ale jen v rámci jednoho projektu.
Jak nejde ? dáš uložit a co se stane ? Ukládá se na cloud, takže potřebuješ internet. Jestli jsi to neudělal tak zkus reset PC po instalaci. Ale pokud máš v pořádku připojení tak by tomu snad nemělo co bránit. Žádná hláška ?