Stejně inteligentní názor má i jeden můj kámoš, jak důchodci prožírají budoucnost jeho dětem. A tak mu povídám řekni to svejm rodičům, kteří byli přes 40 let v pracovním procesu, uživili vás jako děcka, měli jste kde bydlet, platili ti sporty, školy, pak si na stáří pořídili malý bydlení aby ti nechali velkej barák za cenu garáže, a to stejně odevzdali tomu druhýmu. A ty jim budeš závidět ani ne 20tis důchod, ze kterýho musejí zaplatit energie, nákupy, poplatky spojený s bydlištěm, auto a jeho náklady, kterým ti občas vozí děcka do školy, na kroužky, a výdaje spojený s rodiným životem. No držel hubu, co taky jinýho stejně blbýho měl říct, že myslel nejaký jiný důchodce?
Já bych byl I pro, přestat odvádět sociální, a přestat vyplácet i ty důchody, ať se o rodiče postarají jejich děti, když je to teda takovej problém. Byla by to motivace je dobře vychovat a dohlídnout ať z nich něco je, a ty by zase rodičům vrátili těch 20-25 let co do nich na svůj úkor sypali, ale to by se předpokládám už moc nelíbilo. To je tak akorát živte mě, sponzorujte, dejte mi barák, firmu a pak nepřekážejte...
Akorát nevím jak to vyřeší problém s tím, že se zavírá jedna fabrika za druhou a průmysl jde do hajzlu. Takže přijdeme na to, že ti důchodci ten problém nejsou, ti ty podniky před 50ti rokama stavěli. On je ten problém totiž úplně jinde, ale chápu, máme na dotace fasády, parky a cyklostezky.
Ten barák ale, na kterým se ta fasáda může opravovat, nevyrostl sám ze země jak hřibek, ten musel někdo před 50ti rokama postavit.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...