hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Josef
Sponzor fora

1. 8. 2021, 10:10

pafik píše: 1. 8. 2021, 9:33
ZDENEK1.DOLEZAL píše: 1. 8. 2021, 8:48 Jako člověče , co vlastně chceš dostal jsi odkaz se zdrojem co jsi chtěl.
......
Ještě ti tam chybí, kdo za co ty peníze utratil. A jako doklad faktura, stvrzenka z pokladny, atd... :)
A stejně bude mlít Josef pořád svou. On nic jinýho nedokáže. :D
Meleš tu nesmysly ty. :lol: Ale to je u tebe zvykem.
Mart_68
Trol

2. 8. 2021, 1:11

Podpora pozitivního klima školy a podpora spolupráce a přátelství mezi žáky
tohle mě total rozštíplo🤣
Mart_68
Trol

2. 8. 2021, 3:04

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesk ... .seznam.cz
v souvislosti s tímto jsem si vzpomněl na rozhovor Ladi Vizka na ME ve fotbale, V Německu ho za komousu čekali u autobusu bafunari s kufrem peněz ať se nevrací, docela jsem ho pochopil že to není žádné hrdinství zdrhnout když jsi na špici...kolik asi dostala do kufru tato slečna..to je nesportovní..😃
Mart76

2. 8. 2021, 3:26

Mart_68 píše: 2. 8. 2021, 3:04 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesk ... .seznam.cz
v souvislosti s tímto jsem si vzpomněl na rozhovor Ladi Vizka na ME ve fotbale, V Německu ho za komousu čekali u autobusu bafunari s kufrem peněz ať se nevrací, docela jsem ho pochopil že to není žádné hrdinství zdrhnout když jsi na špici...kolik asi dostala do kufru tato slečna..to je nesportovní..😃
I ty brepto
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
pafik

2. 8. 2021, 3:34

Ta slečna je zcela nepodstatná.
Ale co mě děsí, je úroveň velké části tohoto národa. Minimálně voličů těch stran, kteří chodili protestovat proti nošení roušek, zákazu chození do hospod, zákazu chození na sportovní akce, ... atd. atd. Taková prkotina, jako jsou roušky, ta jim stojí za to vyjít do ulic a dělat bordel. A to, že ode dneška dostaneš novou občanku jenom se svými otisky prstů, který ti na úřadě vezmou jako nějakýmu zloději, to je nechává klidnými. To není zásah do osobních svobod? Kdepak jsou teď ti voliči opozičních stran, co jim tak hrozně vadila nesvoboda nošení roušek? Kdepak je Mlynářových milion užitečných idiotů? Kdepak je Václav Klaus, bojovník za osobní svobody?
Že držej hubu Piráti, to mě nepřekvapuje, ti berou všechno, co přijde z unie, za svatou věc. Ale co ti ostatní? Kdepak je Okamura, kterej bojoval proti pandemickému zákonu, protože to je proti lidem? Kdepak jsou novináři, bojující v prvních řadách za demokracii a svobodu?
Tohle je útok na naší svobodu, ne nějaký roušky a dodržování pár zásad, aby se vir nešířil. A ... ticho po pěšině. Blivno je mi z těch lidí.
Mart_68
Trol

2. 8. 2021, 3:53

Mart76 píše: 2. 8. 2021, 3:26
Mart_68 píše: 2. 8. 2021, 3:04 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesk ... .seznam.cz
I ty brepto
každý máme právo názor, já jsem brebta a ty předseda uličního výboru co kontroluje zdravotní stav všech sousedů a jejich pribuznych.

citace z tvého postu:
Test na protilátky jednou za měsíc, pokud spadneš pod 200, výhody končí
tvl.socialni technokrat hadra
Naposledy upravil(a) Mart_68 dne 2. 8. 2021, 4:17, celkem upraveno 2 x.
Mart_68
Trol

2. 8. 2021, 4:00

pafik píše: 2. 8. 2021, 3:34 Ta slečna je zcela nepodstatná.
Ale co mě děsí, je úroveň velké části tohoto národa. Minimálně voličů těch stran, kteří chodili protestovat proti nošení roušek, zákazu chození do hospod, zákazu chození na sportovní akce, ... atd. atd. Taková prkotina, jako jsou roušky, ta jim stojí za to vyjít do ulic a dělat bordel. A to, že ode dneška dostaneš novou občanku jenom se svými otisky prstů, který ti na úřadě vezmou jako nějakýmu zloději, to je nechává klidnými. To není zásah do osobních svobod? Kdepak jsou teď ti voliči opozičních stran, co jim tak hrozně vadila nesvoboda nošení roušek? Kdepak je Mlynářových milion užitečných idiotů? Kdepak je Václav Klaus, bojovník za osobní svobody?
Že držej hubu Piráti, to mě nepřekvapuje, ti berou všechno, co přijde z unie, za svatou věc. Ale co ti ostatní? Kdepak je Okamura, kterej bojoval proti pandemickému zákonu, protože to je proti lidem? Kdepak jsou novináři, bojující v prvních řadách za demokracii a svobodu?
Tohle je útok na naší svobodu, ne nějaký roušky a dodržování pár zásad, aby se vir nešířil. A ... ticho po pěšině. Blivno je mi z těch lidí.
OP můžeš vrátit např. s odůvodněním že se stěhujes mimo republiku, používej pas nebo ridicak pokud ti vadí biometrické údaje, mě to je putna mám v mobilu Tečku takže jsem sledován na každém kroku...nepacham žádné kurevstva a jsem pro všechny zcela nezajímavá osoba, nějaký otisky mě nevzrusuji.
Josef
Sponzor fora

2. 8. 2021, 4:23

pafik píše: 2. 8. 2021, 3:34 Ta slečna je zcela nepodstatná.
A kde jste vy, voliči Babiše, komunistů a socanů? Kdo že to prosadil? Přeci vládní koalice! Je mi blivno z voličů těchto starn! Proč za vše může opozice?
Ne za vše můžou duchem slabí voliči vládní koalice.
Josef
Sponzor fora

2. 8. 2021, 4:27

Jak víš, že slečna dostala? Psali na Sputniku, nebo Aeronetu a pod?
Mart76

2. 8. 2021, 4:27

Mart_68 píše: 2. 8. 2021, 3:53
I ty brepto
každý máme právo názor, já jsem brebta a ty předseda uličního výboru co kontroluje zdravotní stav všech sousedů a jejich pribuznych.

citace z tvého postu:
Dáváš sem citaci z mého postu, ale vytrháváš ji z celého kontextu příspěvku. Celý můj příspěvek byl o tom, aby se uznávaly protilátky lidem, kteří už Covid prodělali a nechtějí se nechat očkovat.

A co se týká té slečny. Má podle všeho strach se vrátit do své země, protože si myslí, že ji zavřou, zmlátí, případně ji nechají zmizet a pak už bude úplně zmizelá.
A ty tady vytahuješ, že je to od ní nesportovní.
Jsi duševní mrzák.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Mart_68
Trol

2. 8. 2021, 4:33

Josef píše: 2. 8. 2021, 4:27
v souvislosti s tímto jsem si vzpomněl na rozhovor Ladi Vizka na ME ve fotbale, V Německu ho za komousu čekali u autobusu bafunari s kufrem peněz ať se nevrací, docela jsem ho pochopil že to není žádné hrdinství
zdrhnout když jsi na špici...kolik asi dostala do kufru tato slečna..to je nesportovní..😃
nevím já to nečtu, píšu co si myslím a toto je velice pravděpodobné.
Mart_68
Trol

2. 8. 2021, 4:37

Mart76 píše: 2. 8. 2021, 4:27
Mart_68 píše: 2. 8. 2021, 3:53
I ty brepto

citace z tvého postu:
Dáváš sem citaci z mého postu, ale vytrháváš ji z celého kontextu příspěvku. Celý můj příspěvek byl o tom, aby se uznávaly protilátky lidem, kteří už Covid prodělali a nechtějí se nechat očkovat.

A co se týká té slečny. Má podle všeho strach se vrátit do své země, protože si myslí, že ji zavřou, zmlátí, případně ji nechají zmizet a pak už bude úplně zmizelá.
A ty tady vytahuješ, že je to od ní nesportovní.
Jsi duševní mrzák.
Při svém vzdělání se nesnižuj k takovým výrazům, ještě bych si mohl myslet že jsi jen klavesnicovy fighter.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

2. 8. 2021, 7:30

Něco se děje ,v Německu se občas může říct i pravda.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... i-40367908
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Josef
Sponzor fora

3. 8. 2021, 5:02

Mart_68 píše: 2. 8. 2021, 4:33
Josef píše: 2. 8. 2021, 4:27
v souvislosti s tímto jsem si vzpomněl na rozhovor Ladi Vizka na ME ve fotbale, V Německu ho za komousu čekali u autobusu bafunari s kufrem peněz ať se nevrací, docela jsem ho pochopil že to není žádné hrdinství
zdrhnout když jsi na špici...kolik asi dostala do kufru tato slečna..to je nesportovní..😃
nevím já to nečtu, píšu co si myslím a toto je velice pravděpodobné.
Myslet si znamená ho.no vědět. :lol:
Josef
Sponzor fora

3. 8. 2021, 6:59

fmodel píše: 2. 8. 2021, 7:30 Něco se děje ,v Německu se občas může říct i pravda.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... i-40367908
Tady zase za pravdu komunisti vyhrožují novinářům násilím. :(
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/psal ... .seznam.cz
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“