salus píše:
Žádné zkratování zbylých dvou fází není zapotřebí.
na těch dvou schematech opravdu nic takového není
tak jsem zase o něco chytřejší
domníval jsem se (proč?????, nevím), že tím, že tím že do jednoho vinutí pustím ss proud, tak z motoru vyrobím generátor a energii naakumulovanou v rotoru zmařím v odporu smyčky druhá vinutí - zkrat (nebo v externím zatěžovacím rezistoru)
a ono to tedy zřejmě brzdí vyvoláním proudu v kleci kotvy a kinetická energie kotvy se změní v její oteplení
Nebo kam se poděje?
......
schema té VS32 jsem nikdy zatím dopodrobna nestudoval
v mé teorii mě utvrzoval fakt, že v naší VS32 se při častějším brždění docela silně zahřívá výkonový rezistor, o kterém jsem se domníval, že je to ten zatěžovací
a ono ne
ve schematu od Elbarta je ten rezistor použit jako předřadný pro omezení proudu vinutím motoru pro brzdění, napájí se to z jedné fáze proti zemi (!!!, viz dále)
v novějším schema od Saluse je pro tentýž účel použito extra vinutí trafa
.......
ve schematech viz výše jsem ale narazil na další docela podstatný rozdíl
VS32 v provedení dle Elbarta je tedy k síti připojena tak, že část obvodů je napájena z fází proti sobě (tedy bez potřeby pracovní nuly) a část (obvod brzdy) pracovní nulu mít musí, je napájena z jedné fáze proti zemi
pak je tedy nutno tuto verzi VS32 připojit pětižilově (???!!!???)
VS32 v provedení dle Saluse má potřebná napájení odvozena z trafa napájeného ze dvou fází, proti nule tam nic není, lze ji tedy připojit čtyřžilově, tedy U, V, W a PE
Mám pravdu?
díky za odpověď