potřebuješ nějaký ss ?robokop píše:co jsi udelal s puvodnim motorem?
fng
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
5,5kW mám ale bez regulace z DDR frezky co byl na vřetenorobokop píše:no hodil by se cca 5kW
i s regulatorem
vyhnal jsem vše z frézky, tyristorové řízení jsem dal Mirkovi Gravos 3 různý trafa mi zůstali a motor vřeteno +motor posuv.
Ten SS motor má vzadu tachodynamo takže řízený asi je.Řízení +trafo jsem schoval,co půjde tak vyfotím...
Jinak ten SS motor má výkon cca 10 kW,hmotnost cca 110 kg
.Trafo bude mít taky tak metrák ne li víc.Možná dva...
Já už to asi na nic potřebovat nebudu,kdyby někdo dal cenu co dostanu ve šrotu (myslím že za motory a trafa dávají teď 32,-kč ale nechci kecat...) tak není problém.
Jinak ten SS motor má výkon cca 10 kW,hmotnost cca 110 kg

Já už to asi na nic potřebovat nebudu,kdyby někdo dal cenu co dostanu ve šrotu (myslím že za motory a trafa dávají teď 32,-kč ale nechci kecat...) tak není problém.
To trafo, o kterém se píše v manuálu, mělo kil 102, výkon 10 KVA, obrovská kráva ZSE Praha.
Otázka je, zda pro vřeteno tam nebylo ještě jedno. Jestli to má 10 kw, tak bych se tomu nedivil.
P.S. A kdybys měl k ničemu tyristorové pojistky, taky by se hodily.
Otázka je, zda pro vřeteno tam nebylo ještě jedno. Jestli to má 10 kw, tak bych se tomu nedivil.
P.S. A kdybys měl k ničemu tyristorové pojistky, taky by se hodily.
-
- Kontaktovat uživatele:
karelsklo píše:Ten SS motor má vzadu tachodynamo takže řízený asi je.Řízení +trafo jsem schoval,co půjde tak vyfotím...
Jinak ten SS motor má výkon cca 10 kW,hmotnost cca 110 kg.Trafo bude mít taky tak metrák ne li víc.Možná dva...
32Kč/Kg ? Dej typ kde, nahrmene tam nějakou tunu z práce... 32Kč jsem neviděl za celou dobu, co jsem v kovošrotu (8let). Za elektromotory a trafa je aktuální cena 8Kč/kg... snažíme se mít v okolí nejlepší ceny tak nikde líp neplatí a hlavně teď, když železo a barevné kovy jsou úplně v řiti... viz tady ceny našeho největšího konkurenta http://www.jary.cz/cenik" onclick="window.open(this.href);return false;
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
Ale já se nehádám
,tohle mi bylo řečeno v hospodě takže to beru s rezervou
.
Dneska jsem zkoušel monolitky,když jsem se podíval do papíru jak rychle se to má točit a jaký je posuv tak jsem si řekl jestli se neupsali...Posuv jsem shodil o 40% ale stejně je to hukot
.
Teď to chce dodělat deklování,ty monolitky dělají tolik špón že je potřeba chladit fakt tlakem aby to šlo pryč...

Dneska jsem zkoušel monolitky,když jsem se podíval do papíru jak rychle se to má točit a jaký je posuv tak jsem si řekl jestli se neupsali...Posuv jsem shodil o 40% ale stejně je to hukot

Teď to chce dodělat deklování,ty monolitky dělají tolik špón že je potřeba chladit fakt tlakem aby to šlo pryč...
-
- Kontaktovat uživatele:
karelsklo píše:Ale já se nehádám,tohle mi bylo řečeno v hospodě takže to beru s rezervou
.
Dneska jsem zkoušel monolitky,když jsem se podíval do papíru jak rychle se to má točit a jaký je posuv tak jsem si řekl jestli se neupsali...Posuv jsem shodil o 40% ale stejně je to hukot.
Já neříkám, že se hádáš...tyhle hospodský keci jsou nejlepší, přichcanci toho nakecaj

Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
Jak to dopadlo s YAPSC? Pracuje to pekne?
Mam v umyslu pouzit neco takoveho pro analogova serva. Krome MESY, pidiCNC a tohoto jsem nic na polohovou smycku nenasel. Mesa je pomerne draha, pidiCNC na mne pusobi spis jako nejaka maturitni prace - misto tech. informaci jen milion odkazu na vsechny mozne facebooky apod. takze zbyva jen tohle.
Mam v umyslu pouzit neco takoveho pro analogova serva. Krome MESY, pidiCNC a tohoto jsem nic na polohovou smycku nenasel. Mesa je pomerne draha, pidiCNC na mne pusobi spis jako nejaka maturitni prace - misto tech. informaci jen milion odkazu na vsechny mozne facebooky apod. takze zbyva jen tohle.