nechá se v našich končinách sehnat kleštinový sklíčidlo pro kleštiny 5C o průměru 100mm?? Bison i ZJP, jakožto dovozce Bisonu, mají na stránkách pouze o pruměru 125mm, přitom však https://www.youtube.com/watch?v=zHDa707aEBQ" onclick="window.open(this.href);return false; tady má chlapec Bison 100mm, google moc neporadil, tak nevim
díky
Sklíčidlo pro kleštiny 5C
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
tak to u zjp poptej a uvidíš..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
tak tam se určitě něco dovím, ale až někdy v lednu a znáte ten pocit, když se vás zmocní nějaka myšlenka a nedá vám spat, tak jsem se zeptal i tu, abych si případně ukrátil netrpělivost do ledna, kdyby někdo něco věděl, třeba to už někdo sháněl 

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tu pětipalcovou hlavu a skoro bych řekl, že spíš jak na té hlavě záleží na kleštináchmaverick píše:nechá se v našich končinách sehnat kleštinový sklíčidlo pro kleštiny 5C o průměru 100mm?? Bison i ZJP, jakožto dovozce Bisonu, mají na stránkách pouze o pruměru 125mm, přitom však https://www.youtube.com/watch?v=zHDa707aEBQ" onclick="window.open(this.href);return false; tady má chlapec Bison 100mm, google moc neporadil, tak nevim
díky

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
mimochodem co ta sranda tady stojí? někde ve světě jsem to viděl za cca 200liber tady?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
http://kp-stroje.cz/kovoobrabeni/2555-k ... iruby.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja právě ty kleštiny 5C mam, 1-28mm po milimetru, ta 125mm je pro mě moc velká, mam malej soustruh, kde je příruba pro 100mm sklíčidlo, takže bych tam musel dat nějakou mezipřírubu, což zas v součtu dost ukrojím z těch 300mm točné délky, proto chcu to menší
jo konkrétně ten bison vyjde tušim kolem 10 000,-
no nic, v lednu to poptam
přírubu tam musíš mít tak nebo tak, takže jestli bude mít 100 nebo 125 je ve finále jedno a točná délka zůstane stejná, pokud tedy nemyslíš že bys na svoji přírubu dělal ještě jednu mezipřírubu..
Hezký den,
BISON dělá/dělal i 100mm verzi nicméně standardně se nedodává na evropský trh. Takže jen výlučně na trh v USA. Délka sklíčidla je 87,5 mm takže i kratší jako běžné typy.
Pokud by byl zájem mohu zjistit podrobnosti.
Nicméně jak píše Ras - stejně bude třeba mezipříruba, která nejspíš průměr za sklíčidlem zvětší, stejně tak i vyložení od vřetena.
Jinak stadardní sklíčidla 3911 i 3960 jsou u nás skladem.
Martin Janků
BISON dělá/dělal i 100mm verzi nicméně standardně se nedodává na evropský trh. Takže jen výlučně na trh v USA. Délka sklíčidla je 87,5 mm takže i kratší jako běžné typy.
Pokud by byl zájem mohu zjistit podrobnosti.
Nicméně jak píše Ras - stejně bude třeba mezipříruba, která nejspíš průměr za sklíčidlem zvětší, stejně tak i vyložení od vřetena.
Jinak stadardní sklíčidla 3911 i 3960 jsou u nás skladem.
Martin Janků
maverick píše:ja právě ty kleštiny 5C mam, 1-28mm po milimetru, ta 125mm je pro mě moc velká, mam malej soustruh, kde je příruba pro 100mm sklíčidlo, takže bych tam musel dat nějakou mezipřírubu, což zas v součtu dost ukrojím z těch 300mm točné délky, proto chcu to menší
ZJP, s.r.o. - tech support
www.zjp.cz
[b]Upínací technika BISON
Tvrdokovové nástroje[/b]
www.zjp.cz
[b]Upínací technika BISON
Tvrdokovové nástroje[/b]