Jak srovnat vlasní rovinu třeba na pravítko je mi celkem jasné (snad

Jedná se mi však o to jak dodržet rovinu všech ploch respektive kterou brát jako referenční.
To je blbost, zaškrabává se za A. abych udělal rovinu něčeho s něčím bez strojůrogi píše:niekde som čítal že lože (klzné plochy) sa prebrusujú, zaškrabavajú sa klzné plochy na suporte čo dosadaju na lože, bolo to zdvôvodnené aby v "mikropriehlbinach" po zaškrabavaní nezostaval odpad po obrabaný.Teraz nech sa vyjadria skusenejší
Tohle asi není můj případJosef píše:No zase taková blbost to není. Dneska se brousí ložata bežně a nezaškrabávají se. Pokud je protiplocha z nějaké kluzné hmoty, tak se taky brousí a když to sedí, tak se neškrabe. O podlévané hmotě ani nemluvě, to by mělo sedět. Jen se tam udělá meandr pro mazání.
Zdenku vydrž, seženu někoho na vybroušení a dáme mu hned dvě lože.Zdenek Valter píše:Tohle asi není můj případJosef píše:No zase taková blbost to není. Dneska se brousí ložata bežně a nezaškrabávají se. Pokud je protiplocha z nějaké kluzné hmoty, tak se taky brousí a když to sedí, tak se neškrabe. O podlévané hmotě ani nemluvě, to by mělo sedět. Jen se tam udělá meandr pro mazání.
Co se týče návodu na zaškrabání lože jak psal Hardmesr - tak jsem jej tu nenašel
Ale kde ? Já jsem tedy postup nenašel ani pomocí slova zaškrabání nebo zaškrabáváníHardmesr píše:Zdenek Valter 10:50 - stačí do vyhledávače zadat:
klíč.slovo = zaškrabávání
hledat: všechny výrazy
prohl.subfóra:ano
omezit výsledky:všechny výsledky
zobrazit prvních:všechna dostupná
Zdenek Valter, najdete pak 37 výsledků. Třeba to tam někde bude.
Jo tohle jsem četl, ale nikde jsem nenašel jak měřit rovinnost mezi důležitý mi plochami.cagiva píše:Nieco o zaskrabavani + fotky je aj v tomto vlakne http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=60&t=4276