Rozobratie otočného stola

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
peflo999

1. 2. 2013, 8:26

Dobrý deň.

Včera som získal starší otočný stôl (pozri obrázok 1). V jeho strede bol nejaký trn. Pokúsil som sa ho odstrániť, no mám s tým pomerne značný problém... Keďže to je "mierne" hrdzavé tak nebolo zrejmé, ako je to vlastne konštruované. Skončil som na tom, že teraz mi tam trčí nejaká tyčka so závitom na konci. Od spodu je taký krúžok s dražkami (obr 3 a 4), ktorý ale nejde povoliť (ťukám na to kladivkom cez skrutkovač). Pri mojich pokusoch o rozbor sa to celé "seklo", takže sa to už ani netočí,... :-( V takomto štádiu som sa rozhodol, že to teda celé rozoberiem, vyčistím a namažem (tá vazelína, čo je v tom je už tuhá)) Chcem sa ešte opýtať:"Rozoberal to už niekto? Aký je postup? Čo najskôr"pôjde von"? Samotná rotačná časť stola (s drážkami), či najskôr povyťahovať tie hriadeľky, ktoré zabezepčujú točenie stola ?" Ak by náhodou niekto mal skúsenosť a bol by ochotný sa s ňou podeliť, budem veľmi povďačný. Ďakujem.
Přílohy
os1k.jpg
os2k.jpg
os3k.jpg
os4k.jpg
os5k.jpg
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“