Zdravim, chtel bych se zeptat, jak nejlepe zkratit linearni vedeni hiwin? Mam nekolik kusu, ale kazdy ma bohuzel jinou delku, tak to budu muset pokratit. Riznout uhlovou bruskou? Nechtel bych, aby treba doslo k nejake deformaci a to vedeni se mi zkroutilo. Jeste bych se chtel zeptat. jestli se daji dokoupit voziky hiwin samostatne a kolik priblizne stoji...
Diky vsem.
jak zkratit linearni vedeni?
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Bruskou a chladit při tom vodou. A pak dokonale vyčistit, nejlíp v ultrazvuku.Mayb píše:Zdravim, chtel bych se zeptat, jak nejlepe zkratit linearni vedeni hiwin? Mam nekolik kusu, ale kazdy ma bohuzel jinou delku, tak to budu muset pokratit. Riznout uhlovou bruskou? Nechtel bych, aby treba doslo k nejake deformaci a to vedeni se mi zkroutilo. Jeste bych se chtel zeptat. jestli se daji dokoupit voziky hiwin samostatne a kolik priblizne stoji...
Diky vsem.
Aleš Procháska
Tohle je spíš o tom, jak silný máš motor? Pokud máš 10-12 kW motor, tak nemusíš ani chladit. Co se týká HIWINu, tak ten se s tim fakt nesere. Ty jsou schopni poslat i zrezlou kolejnici a kvalita oceli je jednou takova a podruhe onaka. Ja bych se bal na tu kolejnici byt jen podivat natož abych ji ještě řezal. Voziky se daj sehnat samostane na jakehokoliv výrobce NSK, THK - japonci, INA, BOSCH - nemci, SBC -korejci. To same je s kolejnicemi.Mayb píše:Zdravim, chtel bych se zeptat, jak nejlepe zkratit linearni vedeni hiwin? Mam nekolik kusu, ale kazdy ma bohuzel jinou delku, tak to budu muset pokratit. Riznout uhlovou bruskou? Nechtel bych, aby treba doslo k nejake deformaci a to vedeni se mi zkroutilo. Jeste bych se chtel zeptat. jestli se daji dokoupit voziky hiwin samostatne a kolik priblizne stoji...
Diky vsem.