20. 11. 2013, 1:12
Zdravím,
jelikož se uživatel zmusik11 ( p. Procházka ) opět zapojil do obchodování a admin v sekci PRODEJ vznesl dotaz na stav obchodu se mnou, zda je dořešeno, dovolím si po delší době opět reagovat.
ZNOVU UVÁDÍM TOTO : Dodnes mne uživatel zmusik11 ani jednou sám nekontaktoval!!!!!!!!!!!!!
Opakovaně jsem se mu snažil dovolat i z více telefonních čísel ( mohu doložit výpisem telefonního operátora ). Pokud jsem se mu dovolal, pan Procházka vždy jen a jen sliboval ( první 2 měsíce ), ke konci už mne jen ignoroval a nakonec poslal do háje.
Co se týká písemné korespondence, první 2 měsíce jsem mu psal velice uctivě, zdvořile a slušně - pokud by měl kdokoliv zájem, mohu veškerou korespondenci, SZ , SMSky a maily zveřejnit. Je pravda, že po třech měsících, když se mi pan Procházka vysmál do telefonu, tak jsem mu otevřeně napsal to, co si o něm myslím. Toto bylo ale již poté, co jsem podvodné praktiky p. Procházky zveřejnila tady na foru. Nicméně ani na jednu písemnou výzvu p. Procházka NEREAGOVAL, stejně tak se nepokusil tuto situaci vysvětlit tady na foru, přestože sem pravidelně chodil !!!
Poznámka o náhradě škody : jelikož se mi nikde v republice ani v zahraničí nepodařilo chybějící motory sehnat a z dílů zakoupených od pana Procházky se tak pro mne stala hromada bezcenného šrotu ( zaplatil jsem mu více než 30 000 Kč ), oslovil jsem ze zoufalství oficiální zastoupení a zde jsem dostal nabídku na 1 kus motoru za cca 17 000Kč + DPH. O této skutečnosti jsem p. Procházku pouze informoval s tím, že v případě vymáhání škody, která mi jeho podvodným jednáním vznikla, budu v případě zakoupení těchto motorů z oficiálního zdroje nucen vyžadovat ve výši, za kterou mi je prodají. Reakce p. Procházky nebyla opět žádná.
Přestože p. Procházka ve svém inzerátu a následné korespondenci tvrdil, že z jeho kompletu , který mi prodává lze sestavit CNC frezu během několika hodin, ani po 7 měsících se mi toto nepodařilo. Částku požadovanou dovozcem si prostě nemohu dovolit...
Nikoho nebudu nutit s p. Procházkou neobchodovat, je to každého věc, ale pro mne zůstává PODVODNÍKEM , ať si říká kdo chce co chce. Všechny údaje jsem samozřejmě schopen doložit...
PODĚKOVÁNÍ : Na základě předchozí anabáze s p. Procházkou se mi ozval uživatel ledvinap, který se mi naprosto nezištně snaží pomoci tento problém vyřešit. Přestože motory , které nakoupil cca 5 dní před tím, než mi pan Procházka prodal odstrojené pohony, potřebuje na svůj projekt, nakonec mi přislíbil 2 kusy zapůjčit, případně odprodat, abych se vůbec pohnul z místa. Bohužel jeden motor byl poškozený, zřejmě ho tak zakoupil opět od p. Procházky... ( toto ale nemůžu doložit ) . Reakce uživatele ledvinap byla bez zaváhání a okamžitá: před pár dny mi dorazil motor nový.
Po více než půl roce se tak snad pohnu o kousek dále. Bohužel jsem kvůli p . Procházkovi přišel nejen o peníze, ale také o spoustu času. Na sestavení frezy jsem si vyhradil 4 týdny dovolené, které jsem takto promarnil....
Pavel
Naposledy upravil(a)
kutil tim dne 21. 11. 2013, 7:22, celkem upraveno 1 x.