Myslíte že je to realizovatelné? Magnety budou po celou dobu kryty frézovanou lištou.
Původně jsem to chtěl dělat z nerezu ale nebyl po ruce vhodný matroš a tak jsem sáhnul po duralu.

Magnet je velmi křehký, jakýkoliv tlak způsobí většinou prasknutí.mikiki píše:Možná hloupost, ale mne napadlo udělat tu díru o cca 0,3mm menší a magnety do duralu nalisovat (před lisováním trošku máznou jistícím Loctitem)???
Skoro bych řekl , že v tomto případě je lepší dávat magnety na střídačku, protože jedině tak se maximálně využije jejich síla.prochaska píše:Co takhle udělat do duralu díry skrz, o poznání větší než ten magnet a do nich shora zalisovat krátké železné válečky. Pak to ještě případně celé přefrézovat i s tím železem. Magnety tam pak nastrkat zespoda, samozřejmě se zvýšenou pečlivostí, protože třeba omylem obráceně orientovaný magnet pak už asi nikdo nikdy nevyndá
No pokud je to z oceli tak proč ne. Co ale budel-li tališta bronzová?chb píše:"lištu do rybin" ... tedy chápu jednu lištu ... nebylo by méně časově náročné to donést někam, kde mají magnetku ?
V tom případě budu v prd..yZdenek Valter píše:No pokud je to z oceli tak proč ne. Co ale budel-li tališta bronzová?chb píše:"lištu do rybin" ... tedy chápu jednu lištu ... nebylo by méně časově náročné to donést někam, kde mají magnetku ?
No jak se to veme.potraviny píše:V tom případě budu v prd..yZdenek Valter píše:No pokud je to z oceli tak proč ne. Co ale budel-li tališta bronzová?chb píše:"lištu do rybin" ... tedy chápu jednu lištu ... nebylo by méně časově náročné to donést někam, kde mají magnetku ?a to mi ani magnetka nepomůže.