Ctvercovy profil
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte náhodou někdo o dodavateli čtvercového ocelového profilu (jäkl) 120 x 120 x 6 mm? Všechno co jsem zatím na netu našel jsou takové mrňavé štangličky z tenounkého plíšku, z toho se osa Z neudělá. Dík za případné tipy.
Aleš Procháska
Jezdím pro materiál do Chlumce nad Cidlinou. Mají tam tam jekl 120x120x6 ale prodávají jen celé 6ti metrové tyče. Koukni na www.jiry.cz
PETR
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Zejtra ti to sem hodím jestli nezapomenu , mám to v dílně. je to firma,začátek Prahy na Brněnské dálnici a jedou jekly až snad do 400 x 400 x 20 a prodaj i menší množství, ale kolik to ted nevím , určitě ne celou tyč 

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já zkoušel pražskou Feronu a tam mají jen ty běžné asi tak do 100x100 a myslel jsem, že to platí pro všechny Ferony - a ono zjevně ne.Monteg píše:Kterákoliv ferona i to uříznou a pošlou.
Aleš Procháska
Já mám zkušenosti s chomutovskou a buď si tam vystojíš frontu a uříznou ti co potřebuješ. Maj na stránkách prográmek se skladama a cenama nebo si to nechávám poslat balíkem nikdy nebyl problém pokud jsem potřeboval celou tyč aby mi to dovezli z jiného skladu naposledy bronz zrovna z Prahy.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tohle v Praze nemáme. Začíná mě ta pražská Ferona pěkně štvát. Každou chvíli něco nemají, přitom dřív to bylo perfektní, člověk tam chodil jako do vlastního skladu, měli, uřízli na počkání.Monteg píše:Já mám zkušenosti s chomutovskou a buď si tam vystojíš frontu a uříznou ti co potřebuješ. Maj na stránkách prográmek se skladama a cenama nebo si to nechávám poslat balíkem nikdy nebyl problém pokud jsem potřeboval celou tyč aby mi to dovezli z jiného skladu naposledy bronz zrovna z Prahy.
Aleš Procháska
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Kondor Radotín ho má taky ,alespon je v katalogu a vrámci provozoven to převezou grátis , možná nejlepší možnost.Mají dokonce na 8mm
http://www.kondor.cz/sortiment/kategorie.php?kat_id=9
http://www.kondor.cz/sortiment/kategorie.php?kat_id=9