Pri brouzdani internetem jsem narazil na tenhle bezva projekt.
http://nullclan.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
PVCNC aneb CNC z PVC
Jasne, je to na "sahnuti si" na CNC.
Pripadne treba pro decka, aby se na tom nacili delat s CAD/CAMem. A nakonec na i na frezovani treba zeber z balzy pro modelarinu by to urcite vyhovelo.
Jinak misto sroubu tam dat reminky a je to levna 3D tiskarna.
Az pujdu do nejakeho bau-marketu, tak se musim kouknout, jestli by se z neceho daly udelat ty pojezdy. Pouziti tech objimek s oholenymi zuby je jedine, co se mi na tom moc nelibi. Pripadne to vytocit z nejakeho Amidonu, co prodavaji ve Ferone.
Nechal bych to postavit mladeho, treba by ho pak CNC chytlo.
Pripadne treba pro decka, aby se na tom nacili delat s CAD/CAMem. A nakonec na i na frezovani treba zeber z balzy pro modelarinu by to urcite vyhovelo.
Jinak misto sroubu tam dat reminky a je to levna 3D tiskarna.
Az pujdu do nejakeho bau-marketu, tak se musim kouknout, jestli by se z neceho daly udelat ty pojezdy. Pouziti tech objimek s oholenymi zuby je jedine, co se mi na tom moc nelibi. Pripadne to vytocit z nejakeho Amidonu, co prodavaji ve Ferone.
Nechal bych to postavit mladeho, treba by ho pak CNC chytlo.
Soustruh Noell E0177 (Sandra), jenom kličky
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
To: Thomeeque, ty blbe....Thomeeque píše:Už asi zhruba tušim, jak se cítí profík, když tu narazí na můj kostitřas

promiň, ale když jsem viděl tu tvoji fotogalerii za stavby a provozu tvojí mašinky, tak leckterý číňan "BY SE U TEBE MOHL UČIT"