Zdroj
a máš tu alternativní verzi která má na výstupu těch 34V? a jen to nefunguje? nebo chceš udělat ze 45V 34V?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
No musíš použiť buď lineárny alebo spínaný regulátor , lineárny je jednoduchší ale vznikne ti na ňom výkonová strata pri nominálnom prúde 3,2A cca 42W čo je už celkom hodne , pri spínanom bude o dosť menšia strata , každopádne obidva si musíš navrhnúť a vyrátať hodnoty jednotlivých prvkov zapojenia.
Včera jsem tam ještě číhnul a je tam, tak to dnes prubnu, je tam malinký trimer myslím v risahu 1-9. Vyzkouším a uvidím, dám vědět.packa píše:možná bych ten zdroj skusil rozebrat , myslím si že by to mohlo být jen na nastavení , většinou mají vevnitř nějaký trimr kde se dá naopětí v určitém rozsahu nastavit , tak to nafot
Pokud by to nešlo tak jej použiji na jinou věc a postavím druhej, sehnal jsem trafo 24v 3,5A, což by po usměrnění a vyhlazení mohlo být akorát.
Díky za rady.
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=8&t=11495" onclick="window.open(this.href);return false;Thomeeque píše:Jakej to má rozsah (od kolika do kolika voltů na výstupu se tim trimrem dá nastavit)?
konkrétně tento zdroj
nevím jestli je to teda trimr, ale je tam otočný přepínač 0-9, a podle toho jak jsem ty polohy přepínal a měřil, tak je tam, 24,34,36,44,48V některé napětí se opakuje na určitých polohách.
Doufám, že jsem to teť podal trochu srozumitelně.
Sorry za mou minulou odpověď.
Doufám, že jsem to teť podal trochu srozumitelně.
Sorry za mou minulou odpověď.