MESA - devastace
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se jal opravovat RaSovu MESU
je tam v haji to FPGA
jako nejjednodussi cestu jak ho dostat dolu jsem nakonec zvolil odrezani noh lamacim nozikem
slo to dobre a uz je bez poskozeni dole
zitra odletuju zbytky noh a snad prijde nahradni svab abych to stihnul naletovat zpet
je tam v haji to FPGA
jako nejjednodussi cestu jak ho dostat dolu jsem nakonec zvolil odrezani noh lamacim nozikem
slo to dobre a uz je bez poskozeni dole
zitra odletuju zbytky noh a snad prijde nahradni svab abych to stihnul naletovat zpet
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Odrezani nozicek je asi nejsnazsi cesta, jen se mi obcas povedlo prorezat spoje pod svabem, ale to je spis moje nesikovnost.
Ted uz jen vycistit medenym knotem a pro pajeni pouzit kvalitni tavidlo (mne se osvedcilo se HF rework jelly). Ja to pajim pin po pinu, ale rychlejsi je roztahout jednu kapku cinu pres celou stranu. S odhadem to jde bez odstranovani prebytecheho cinu ...
Ted uz jen vycistit medenym knotem a pro pajeni pouzit kvalitni tavidlo (mne se osvedcilo se HF rework jelly). Ja to pajim pin po pinu, ale rychlejsi je roztahout jednu kapku cinu pres celou stranu. S odhadem to jde bez odstranovani prebytecheho cinu ...
To řezání nožem mě pěkně překvapilo. Proč to radši neodletovat horkým vzduchem s nádstavcem?
Stejně to i přiletovat zpět. Když se použije kvalitní pasta tak se IO usadí na vývody "skoro" sám a hlavně se vycentruje.
Stejně to i přiletovat zpět. Když se použije kvalitní pasta tak se IO usadí na vývody "skoro" sám a hlavně se vycentruje.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
protoze kolega tu horkovzduch nema
druhej nema vhodnej nastavec treti = cesta 300km
nozik stoji 5kc a je to hned
starej brouk je usmazenej takze je to idealni reseni v dane situaci
druhej nema vhodnej nastavec treti = cesta 300km
nozik stoji 5kc a je to hned
starej brouk je usmazenej takze je to idealni reseni v dane situaci
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)