Hadzavost vretena
hází co? kde čím a jak jsi to měřil?
a jaké vřeteno?
třeba jsou v háji jen ložiska nebo cokoliv jiného trošku to rozepiš..
a jaké vřeteno?
třeba jsou v háji jen ložiska nebo cokoliv jiného trošku to rozepiš..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Hadze vertikalne vreteno na frezke.
Loziska to niesu.
Samozrejme som to najprv meral priamo na frezke. Hoci merat ani netreba staci upnut nastroj pri tejto hadzavosti to je pekne vidno.
Meranie klasickym odhylkomerom upnutom v magnetickom stojane.
Po demontazi vretena premerane v prizmach ako na povrchu tak v kuzeli namerana v podstate rovnaka hadzavost ktora sa postupne zmensuje smerom k loziskam.
Podla toho usudzujem ze to niekto nabural alebo nieco podobne.
Podla premerania to je ohnute skoro 0,1mm.
Loziska to niesu.
Samozrejme som to najprv meral priamo na frezke. Hoci merat ani netreba staci upnut nastroj pri tejto hadzavosti to je pekne vidno.
Meranie klasickym odhylkomerom upnutom v magnetickom stojane.
Po demontazi vretena premerane v prizmach ako na povrchu tak v kuzeli namerana v podstate rovnaka hadzavost ktora sa postupne zmensuje smerom k loziskam.
Podla toho usudzujem ze to niekto nabural alebo nieco podobne.
Podla premerania to je ohnute skoro 0,1mm.
To sa dobre povie aj dobre pocuva akurat horsie je realizovat to.
Ak to je mozne bude potrebne prebrusit kuzel aj celnu plochu vretena.
Kludne zadam zakazku ak je to mozne na takuto opravu.
Vreteno by som vedel aj zaslat.
Ak ma niekto zaujem alebo vie o niekom co to vie dat do povodneho stavu napiste. vdaka.
Ak to je mozne bude potrebne prebrusit kuzel aj celnu plochu vretena.
Kludne zadam zakazku ak je to mozne na takuto opravu.
Vreteno by som vedel aj zaslat.
Ak ma niekto zaujem alebo vie o niekom co to vie dat do povodneho stavu napiste. vdaka.
zatial hladam po nete ale bezvysledku.
ak by existoval servis /alebo osoba/ ktora by revitalizovala vreteno do prefektneho stavu dajte vediet.
alebo ak by niekto vedel o vretene v dobrom stave na predaj tiez to beriem ako moznost rozchodit frezku.
ak by existoval servis /alebo osoba/ ktora by revitalizovala vreteno do prefektneho stavu dajte vediet.
alebo ak by niekto vedel o vretene v dobrom stave na predaj tiez to beriem ako moznost rozchodit frezku.
ono vždycky ochota brusiče skončí na tom když zájemce o přebroušení řekne předpokládanou cenu
jinak technicky na to stačí skutečně bruska s fortunou .. ale lidí co to udělá skutečně dobře je podstatně méně než těch lidí co to vybavení mají..

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
To máš pravdu, úplně jednoduché to není, musí se to upnout, podepřít lunetou, vycentrovat, chytit úhel a teprve potom lehce líznout. Každá desetina na průměru ten morse utopí o 4 mm!
[URL=https://matchnow.life]Super casual Dating[/URL]
tiez som pocital plus minus s takou korekciou ale plus uprava celnej strany vretena a moznost doladenia sikmeho ulozenia loziska.
to uz je fakt praca pre pedanta minimalne spocitat ci je vobec realna moznost opravy pri takto hnutom vretene.
Ak by som sa vedel nakontaktovat na pradajcu novych nahradnych dielov tak to kupim nove a neriesim.
Dostal som kontakt na predajcu ktory tieto frezky a servis zastupoval CR ale nikto ani neodpise na mail.
to uz je fakt praca pre pedanta minimalne spocitat ci je vobec realna moznost opravy pri takto hnutom vretene.
Ak by som sa vedel nakontaktovat na pradajcu novych nahradnych dielov tak to kupim nove a neriesim.
Dostal som kontakt na predajcu ktory tieto frezky a servis zastupoval CR ale nikto ani neodpise na mail.
tak jestli jsi jim napsal 22prosince jako sem tak se nediv..odpověď počítej nejdřív 6.1.
Zkus tu poptávku zopakovat - přeposlat ten starý email s novou žádostí/prosbou o pomoc. Může to pomoct z různých důvodů - přečte si to někdo jiný, nebo tenkrát na to nebyl čas, nebo to stačilo jen připomenout, nebo je z toho vidět, že to opravdu potřebuješ - nevím, ale mně se to párkrát vyplatilo 

Mini soustruh SC-4
já zase když něco potřebuju tak volám.. většinou mě řeknou třeba cenu hned.. místo trapného písání emailů které vede ke stejnému cíli za několik dní..