Hroty ERS 50 a Weller- PRODANÉ
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
mám to ze starých zásob jen už k tomu nemám pájky , u Weller jsou různé hodnoty magnetů , ERS 5O různé průměry hrotu ,
nejraději celé pak se na ceně dohodnem
jinak :
Weller 60Kč
ERS 50 60Kč
ERS 50 lehce jetý za 30Kč
Jo ještě mám u našich celou pájku ERS50 myslím že v ní tenkrát odešel operák , už jsem ji neopravoval tak kdyby někdo chtěl tak písněte a domluvíme se , možná tam mám i nějaká tělesa
Naposledy upravil(a) packa dne 29. 7. 2015, 6:05, celkem upraveno 1 x.
-
Ahoj, mám i nějakou pájku, snad i novou jednu nebo dvě ERS 50, a nějaké Wellery,jsou použité ale teď nevím kolik. mám to na chalupě, a fakt pro to honem nepojedu, ale byl by zájem? až pojedu, tak přivezu.
Tak se pak prosím ozvi nějakou Wellerku bych ještě uživila...vlk-čuřill team píše:Ahoj, mám i nějakou pájku, snad i novou jednu nebo dvě ERS 50, a nějaké Wellery,jsou použité ale teď nevím kolik. mám to na chalupě, a fakt pro to honem nepojedu, ale byl by zájem? až pojedu, tak přivezu.