PALENI A HRANĚNÍ LEVNĚ
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
vv
Naposledy upravil(a) paleni.hraneni dne 8. 5. 2015, 10:50, celkem upraveno 1 x.
odkud jsi?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
Zdravim,
Jihočeský kraj. Myslim, že nebude problem poslat balík poštou kamkoliv ČR.
Jihočeský kraj. Myslim, že nebude problem poslat balík poštou kamkoliv ČR.
-
Okoli Pelhřimova, balícek klidně zašlu poštou, (10 kg balik asi 70kc, 20kg- 100kc).
Předem vam můžu zaslat fotky dílcu s posuvným měřidlem aby bylo vidět, že rozměry odpovídaji.
Předem vam můžu zaslat fotky dílcu s posuvným měřidlem aby bylo vidět, že rozměry odpovídaji.
Pošleš mi i tvarové výpalky z plechu tl.25mm cca.800x1500mm? 
Ta šuplera (posuvné měřítko) by byla taky O.K.

Ta šuplera (posuvné měřítko) by byla taky O.K.
-
Ted nwm jestli si dělate legraci nebo ne
ale spíš palim menší dilce než takový "hunty". Jsem schopen obcas vypalit i dílec takových rozměru, ale žadna serie. Kdyby to bylo tenci nebo menší tak klidně, ale tohle bhužel ne.

-
Cau,
raděj bych to DXF. Ale muže to být kidně i PDF, nebo nějaký nčrtek s kotama abych to moh překreslit.
Corel doma nemam, Photoshop je lepši
raděj bych to DXF. Ale muže to být kidně i PDF, nebo nějaký nčrtek s kotama abych to moh překreslit.
Corel doma nemam, Photoshop je lepši

-
Zdravim,
Otryskat/opískovat byste to musel nechat jinde, ale s pálením by nebyl problem, zašlete výkres (DXF) do zprav a nějak se domluvíme (stačí načrtek v PDF)
Otryskat/opískovat byste to musel nechat jinde, ale s pálením by nebyl problem, zašlete výkres (DXF) do zprav a nějak se domluvíme (stačí načrtek v PDF)
Ahoj,ten můj předchozí příspěvěk byl míněn spíše jako vtípek...
Už nebudu zlobit.
Jen by asi bylo záhodno sdělit o jaké pálení se jedná? Laser,plasma,voda?
Ohraňování dokážeš do kolika síly mat. a délky?
Máš nějaké stránky?
Doklad?
DPH?

Už nebudu zlobit.
Jen by asi bylo záhodno sdělit o jaké pálení se jedná? Laser,plasma,voda?
Ohraňování dokážeš do kolika síly mat. a délky?
Máš nějaké stránky?
Doklad?
DPH?
-
Zdravim,
tou 25kou si mě dobře vyděsil...
Stranky nemam, fakturu mužu napsat, ale je to pro mě komplikace... Co se týče hranění, max tlak lisu je myslim 250tun. Takže ohnout se dá skoro "všechno" v ruzných delkach do 15mm tloušťky, pak už zaleží na delce a uhlu ohyby.
A psal jsem v uvodu, že se jedna o paleni laserem.
tou 25kou si mě dobře vyděsil...

Stranky nemam, fakturu mužu napsat, ale je to pro mě komplikace... Co se týče hranění, max tlak lisu je myslim 250tun. Takže ohnout se dá skoro "všechno" v ruzných delkach do 15mm tloušťky, pak už zaleží na delce a uhlu ohyby.
A psal jsem v uvodu, že se jedna o paleni laserem.