Klucí Vy jste na mě tak moc hodní že se mi snažíte pomoci
Jsem prostě nemožná protože vím co chci a nedám pokoj dokud to nedostanu
Prostě nejhorší zákazník co si dovedete představit je ten co ví co chce.....
To KLTéčko se dá naložit 50ti kg a nastohovat staticky na 600kg ,a už jsem do té přepravky nasypala kýbl šroubů M8 ,servomotory nebo naskládala součásti osmi nohou podle SVF a ono to má kolem dvaceti kg a je malá a jen napůl plná ,dobře se přenáší-tedy unesu ji nebo na rudl a jinak do krabic 30x40cm od zeleniny z Megamarketu (krabice jsou prima karton duplex a nebo plastová od rajčat ta je tak na tři kila a už se kroutí)papírových dám na sebe třeba i patnáct nízkých a těch plastových mřížových od rajských mohu kolem šest-osm a už mají dost...proto sháním KLTčka je to stejný formát 30x40cm -udělala jsem vozíky s kolečky a je to parádní cirkus na kolečkách už likviduji různé skříňky se kterými se po naplnění nedá hnout a je jich stále málo,zatím mám těch sloupů šest do dvou metrů výšky a zaženu je do kouta a mám volný prostor kde potřebuji ,neuvěřitelně dobře se pak třeba vytírá podlaha a reprosoustavy mám také už léta na kolech tím to vše začalo,dnes už vymýšlím že dám vše na kola-například lednici,nevěřili by jste kolik je pod ní bordelu a pod kuchyňskými linkami-no FUJ
Zase jsem ukecaná