Čínské řízení 3 osy
Sem se doma nudil s čínskou deskou (3 osou) tak sem jí zabudoval do bedynky od upsky. Padla tam jak prdel do hajzlu. Tedka chci přidat ještě regulaci otáček na vřeteno. Výcházim podle tohoto zapojení http://www.tipa.eu/cz/stavebnice-tipa-p ... a/d-84580/" onclick="window.open(this.href);return false;. Tuto regulaci jsem stavěl už xkrát. Je jednuduchá a nechají se trimrem nastavit minimální otáčky. Nejni to frekvenční měnič ale na klasickej komutátorovej motor je to best. Níže pár fotek mého snažení:-d
Pozor na chlazení, bez proudění se chladíčíček rychle místně přehřeje.
Díry bych zatím nedělal, ale nějaký větrák z procesoru šupnout přímo před chladič, ať se to uvnitř točí. Pak stačí hlídat teplotu povrchu.
Díry bych zatím nedělal, ale nějaký větrák z procesoru šupnout přímo před chladič, ať se to uvnitř točí. Pak stačí hlídat teplotu povrchu.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Vždyt ta čínská hrůza stablik má tak ho použij , je tam 12v a 5vamater píše:Neboj s tím se počítá větrák samo plánuji jen nemám zdroj 12 voltů nepo plánuji zapojit 2 větrá seriově protože ze zdroje mi leze 24 voltu a odpadne mi problém se stabilizátorem 7812 nechce se mi dělat extra plošnák nebo nějaké zvěrstva