PLC Sigmatek DIAS 080 L

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
vladosk

9. 9. 2014, 12:21

Zdravím CNCčkáře.

V práci máme automatickou okružní pilu Elumatec na které jsme řezali hliník. Byla zakoupena v roce 2008 a pracovala 4 roky na jednu směnu. Teď jsme ji chtěli prodat, ale nenaběhl PLC systém. Žel servis Elumatec poslal PLC a Eprom do Německa, dva měsíce čekáme a nic. Dost mě mrzí přístup této firmy, protože pila stála 45000€ a teď jakoby dělali mrtvého brouka. Prozradili nám, že repasované PLC stojí 708,50€ a Eprom 508,30€. Má někdo zkušenosti s tímto PLC? Kdyby jsme tu pilu potřebovali k výrobě, asi bych už přišel o místo a přestávám věřit, že v dnešní době existuje slušný servis. Museli jsme objednat diafgnostiku, zaplatit, a teď nemáme ani moduly ani funkční pilu. Testovat Eprom a modul PLC ve výrobě kde ty pily vyrábějí 2 měsíce je pěkná ostuda.
vlado
vladosk

18. 9. 2014, 1:10

Opravdu nikdo nepracuje s tímto PLC? Poslední vyjádření je, že repasované PLC není skladem, máme objednat nové za 1500€ a dodací lhúta je 3 týdny. Potom nám otestují Eprom, takže se to posouvá o další měsíc s nejistým výsledkem. Nemáte tip kdo servuje tyto PLC? Psal jsem do Sigmateku do Rakouska, odtud ještě nemám odpověď, ale hledám někoho blíže. Za chvíli uběhnou tři měsíce a já ještě nevím kde je závada ale každý z nás tahá peníze dopředu.
vlado
Cjuz
Kontaktovat uživatele:

18. 9. 2014, 2:44

Někdy v systému odejde část zdroje a to se dá tak z 2% šancí spravit i když člověk nezná typ PLC.
Chtěl bych po nich poslat PLC zpět - je vaše a nikdo nemá právo si jej nechat.
(Když posílám věci na opravy, potvrzuji jim že to můžou vyhodit když je to KO)

Pokud nebudou mít původní PLC, udělal bych bu bu bu a chtěl nové z velkou slevou.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“