CNC z 50mm "laminatu"

fotky našich strojů, aneb co máme doma
Odpovědět
jugo

18. 9. 2014, 6:58

aaaa
Přílohy
1
1
g.jpg
1.jpg
41.jpg
Naposledy upravil(a) jugo dne 11. 1. 2015, 8:07, celkem upraveno 2 x.
Engineer
Kontaktovat uživatele:

18. 9. 2014, 11:20

Zajímavé řešení a zajímavej materiál .... jen mi nejde na rozum, že když máš finance na 50mm sklolaminát (to podle mně není zrovna moc laciný matroš) tak chceš šetřit na 2f krokáčích???? :roll: Osobně bych vůbec nad 2f neuvažoval ...
jugo

19. 9. 2014, 9:53

Material a jeho opracovanie mám takmer zdarma inak by som to robil z overených materiálov .... kedže je to pre zabitie času , je projekt "LowCost" a je navrhnutý z dielcov čo mám doma chýba mi už len kolajnica pre X- SSR20 (vozíky ostali z ineho projektu ) ....na Y je to poznať, gul.skrutka je dlhá (mám ju hotovú aj so zapracovaným koncom ) a vedenia sú krátke , časom ked tak dám niečo dlhšie.... tak isto mám už 2x 1,9Nm 2f motory ... ale najradšej by som tam videl 3f .... ale ked to mám kupovať niekde z SK alebo CZ ta cena sa šplhá až moc vysoko, zvažujem E-bay alebo by som si nechal poradiť kde zohnať niečo za rozumnú cenu ....
Engineer
Kontaktovat uživatele:

19. 9. 2014, 10:38

jugo píše:Material a jeho opracovanie mám takmer zdarma inak by som to robil z overených materiálov .... kedže je to pre zabitie času , je projekt "LowCost" a je navrhnutý z dielcov čo mám doma chýba mi už len kolajnica pre X- SSR20 (vozíky ostali z ineho projektu ) ....na Y je to poznať, gul.skrutka je dlhá (mám ju hotovú aj so zapracovaným koncom ) a vedenia sú krátke , časom ked tak dám niečo dlhšie.... tak isto mám už 2x 1,9Nm 2f motory ... ale najradšej by som tam videl 3f .... ale ked to mám kupovať niekde z SK alebo CZ ta cena sa šplhá až moc vysoko, zvažujem E-bay alebo by som si nechal poradiť kde zohnať niečo za rozumnú cenu ....
Rozumná cena je nejlépe zadarmo....Hmmm ... tak hodně štěstí v závodě ke dnu. :lol:
testone
Sponzor fora

19. 9. 2014, 11:41

Není náhodou tím laminátem myšlena laminovaná (povrchově upravená nanesením laminační folie) běžná nábytkářská dřevotřísková deska, tzv. "lamino"?
I když tl. 50 mm.....
zase je toho ale všude mraky...
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
jugo

19. 9. 2014, 3:34

s
Naposledy upravil(a) jugo dne 11. 1. 2015, 8:07, celkem upraveno 1 x.
Thomeeque

20. 9. 2014, 6:27

Engineer píše:
jugo píše:Material a jeho opracovanie mám takmer zdarma inak by som to robil z overených materiálov .... kedže je to pre zabitie času , je projekt "LowCost" a je navrhnutý z dielcov čo mám doma chýba mi už len kolajnica pre X- SSR20 (vozíky ostali z ineho projektu ) ....na Y je to poznať, gul.skrutka je dlhá (mám ju hotovú aj so zapracovaným koncom ) a vedenia sú krátke , časom ked tak dám niečo dlhšie.... tak isto mám už 2x 1,9Nm 2f motory ... ale najradšej by som tam videl 3f .... ale ked to mám kupovať niekde z SK alebo CZ ta cena sa šplhá až moc vysoko, zvažujem E-bay alebo by som si nechal poradiť kde zohnať niečo za rozumnú cenu ....
Rozumná cena je nejlépe zadarmo....Hmmm ... tak hodně štěstí v závodě ke dnu. :lol:
Kde to čteš?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
jugo

20. 9. 2014, 7:05

Thomeeque píše:
Engineer píše:
Kde to čteš?
Tiež som moc nepochopil čo tým básnik myslel alebo odkial zobral že to chcem zdarma :D ...
Odpovědět

Zpět na „naše mašinky“