CNC z 50mm "laminatu"
Zajímavé řešení a zajímavej materiál .... jen mi nejde na rozum, že když máš finance na 50mm sklolaminát (to podle mně není zrovna moc laciný matroš) tak chceš šetřit na 2f krokáčích????
Osobně bych vůbec nad 2f neuvažoval ...

Material a jeho opracovanie mám takmer zdarma inak by som to robil z overených materiálov .... kedže je to pre zabitie času , je projekt "LowCost" a je navrhnutý z dielcov čo mám doma chýba mi už len kolajnica pre X- SSR20 (vozíky ostali z ineho projektu ) ....na Y je to poznať, gul.skrutka je dlhá (mám ju hotovú aj so zapracovaným koncom ) a vedenia sú krátke , časom ked tak dám niečo dlhšie.... tak isto mám už 2x 1,9Nm 2f motory ... ale najradšej by som tam videl 3f .... ale ked to mám kupovať niekde z SK alebo CZ ta cena sa šplhá až moc vysoko, zvažujem E-bay alebo by som si nechal poradiť kde zohnať niečo za rozumnú cenu ....
Rozumná cena je nejlépe zadarmo....Hmmm ... tak hodně štěstí v závodě ke dnu.jugo píše:Material a jeho opracovanie mám takmer zdarma inak by som to robil z overených materiálov .... kedže je to pre zabitie času , je projekt "LowCost" a je navrhnutý z dielcov čo mám doma chýba mi už len kolajnica pre X- SSR20 (vozíky ostali z ineho projektu ) ....na Y je to poznať, gul.skrutka je dlhá (mám ju hotovú aj so zapracovaným koncom ) a vedenia sú krátke , časom ked tak dám niečo dlhšie.... tak isto mám už 2x 1,9Nm 2f motory ... ale najradšej by som tam videl 3f .... ale ked to mám kupovať niekde z SK alebo CZ ta cena sa šplhá až moc vysoko, zvažujem E-bay alebo by som si nechal poradiť kde zohnať niečo za rozumnú cenu ....

Není náhodou tím laminátem myšlena laminovaná (povrchově upravená nanesením laminační folie) běžná nábytkářská dřevotřísková deska, tzv. "lamino"?
I když tl. 50 mm.....
zase je toho ale všude mraky...
I když tl. 50 mm.....
zase je toho ale všude mraky...
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Kde to čteš?Engineer píše:Rozumná cena je nejlépe zadarmo....Hmmm ... tak hodně štěstí v závodě ke dnu.jugo píše:Material a jeho opracovanie mám takmer zdarma inak by som to robil z overených materiálov .... kedže je to pre zabitie času , je projekt "LowCost" a je navrhnutý z dielcov čo mám doma chýba mi už len kolajnica pre X- SSR20 (vozíky ostali z ineho projektu ) ....na Y je to poznať, gul.skrutka je dlhá (mám ju hotovú aj so zapracovaným koncom ) a vedenia sú krátke , časom ked tak dám niečo dlhšie.... tak isto mám už 2x 1,9Nm 2f motory ... ale najradšej by som tam videl 3f .... ale ked to mám kupovať niekde z SK alebo CZ ta cena sa šplhá až moc vysoko, zvažujem E-bay alebo by som si nechal poradiť kde zohnať niečo za rozumnú cenu ....
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Tiež som moc nepochopil čo tým básnik myslel alebo odkial zobral že to chcem zdarmaThomeeque píše:Kde to čteš?Engineer píše:Rozumná cena je nejlépe zadarmo....Hmmm ... tak hodně štěstí v závodě ke dnu.jugo píše:Material a jeho opracovanie mám takmer zdarma inak by som to robil z overených materiálov .... kedže je to pre zabitie času , je projekt "LowCost" a je navrhnutý z dielcov čo mám doma chýba mi už len kolajnica pre X- SSR20 (vozíky ostali z ineho projektu ) ....na Y je to poznať, gul.skrutka je dlhá (mám ju hotovú aj so zapracovaným koncom ) a vedenia sú krátke , časom ked tak dám niečo dlhšie.... tak isto mám už 2x 1,9Nm 2f motory ... ale najradšej by som tam videl 3f .... ale ked to mám kupovať niekde z SK alebo CZ ta cena sa šplhá až moc vysoko, zvažujem E-bay alebo by som si nechal poradiť kde zohnať niečo za rozumnú cenu ....