Ženu, která by rozhodla odmazat pozadí, jako má Pupak nemám, čili fotky jsou tak jak je dodal foťák

Takže sem s názorama, beru vše

Řeknu Ti to tak, jsem student, původně to mělo být ze dřeva celé a měl to být jen první pokus, ale pak mně někteří známí začli přemlouvat že když už tak už.... Původní náklady jsem chtěl do 15tisíc kč, ale to co vidíš je 31 a jaksi jsem na nule.... takže až si mašina na sebe něco vydělá tak se začne postupně předělávát....Já píše:nádherná mašina ale nechápu kdyz sou nektery dily tak krasny proc tam motas tu drevotrisku ?? dyt ta to tam vylozene kazi jinak pekny
Je zajímavé že každý chlap, který fotku vidí si všimne těch bab jako prvnípájač píše:No baby na pozadí by bolo škoda vymazať Shocked . Mám podobný Al profil na X ose a jeho upevnenie som tak isto vyriešil cez drevotrieskovú dosku . Ešte so stavbou nie som tak ďaleko , mám urobenú X osu , u mňa všetko trvá trochu dlhšie . Confused
Teď jsem dlouhou dobu se interaktovalprichy píše:je dobre, ze delas o neco vice nez ostatni vrstevnici, jen se do toho nenech vtahnout mocinterakce s lidmi je velice dulezita v zivote, nekdy mnohem dulezitejsi v zivote je to, jak umi jednat s lidmi, jak se pohybuje ve spolecnosti pred tim jestli neco umi.........takze mas dostaveno, hura na pivo