Ale za patent "celosvětový" (EU + USA + Japonsko + ještě něco) je to opravdu hodně a ani potom člověk nemá jistotu, protože patentové soudní spory patří mezi ty nejdražší

U mě to znamená že mám rozpracovaný vzorek, pokud to bude fungovat myslím že to bude vhodné pro patent. Zatím čekám na díly tak uvidíme.kutil_tim píše:tak toho znám to byl jára cimrmmanlubos píše:Taky jsem byl v Dejvicích, kde patenták sídlí, byl tam velice ochotný starý pán který uměl poradit, ale nakonec jsem nic neřešil. Taky jsem slyšel o údajném úniku informací z patentáku kdy předali infomaci někomu jinému který si to tam díky známosti podal dřív ( údajně).
ale
proti tomuto existuje jednoduchá důkazní finta .
tak na to jsou pak taky nějaké páky.lubos píše:Má to smysl jen pokud máš něco opravdu originálního a přelomového ( třeba jako němec Berger Lahr s 5f motory, kterému patent vydržel docela dlouho). Mám něco připravené tak se pak případně se zkušenostma podělím, ale pokud nemáš prachy na případné soudní spory tak to nemá opravdu smysl.
Připravené znamená registrované a v nějakém dalším levelu než v hlavě a na upv ?