CNC219

ruzne programy,konverze dat, digitalizace, atd...
Odpovědět
juanes

25. 7. 2008, 3:44

Dobry den prosim vas poradil by mi nekdo jak se ovlada CNC219 a jak se tam importuji vykresy z cadu?nebo neco tomu podobneho?budu moc rad za jakekoli informace.chvili jsem si s tim hral ale uz nevim jak dal.krokace jsme rozjel ale neumim tam vlozit program respektive drahu po ktere se ma ridit.omlouvam se za hloupe otazky jsem zacatecnik.
www.drake2you.blog.cz
wolf

25. 7. 2008, 5:02

juanes píše:Dobry den prosim vas poradil by mi nekdo jak se ovlada CNC219 a jak se tam importuji vykresy z cadu?nebo neco tomu podobneho?budu moc rad za jakekoli informace.chvili jsem si s tim hral ale uz nevim jak dal.krokace jsme rozjel ale neumim tam vlozit program respektive drahu po ktere se ma ridit.omlouvam se za hloupe otazky jsem zacatecnik.
Verze CNC219 neumí vkládat data přímo z formátu DXF. To umí až novější verze GMFC a to ještě pouze ve verzi PRO(professional). Do ostatních verzí je potřeba data z DXF souborů vygenerovat v pomocném software do souborů DAT. Např. CreaDAT, ProfScan či FoamWorks.
wolf
juanes

26. 7. 2008, 1:58

tak uz se mi podarilo to dostat do toho programu ale kdyz chci zacit rezat, tak mi to skoci do programu ,myslim, litcut a to je vsechno pak uz nevim co mam udelat.poradte mi prosim nekdo dekuji
www.drake2you.blog.cz
Odpovědět

Zpět na „Ostatní software“