Je tu nekdo takovy kdo vi neco o tehle meridlech? Dostala se mi jedna do ruky, vyhazovalo to pojistky, cely problem patrne probity kondiky v zasuvce v zadnim panelu, dal sem tam snuru naprimo a nabehne to a pojisky to nevyhazuje, ale po nabehnuti displeje napise Warming Up a zacne odpocitavat cas 15minut, po uplynuti tohoto casu si pamatuju, ze se neco zmacknulo a pak na displejich naskocily nuly a dalo se merit. Ted ale at mackam co mackam tak se nic nedeje, nevim ani poradne co je to za vyrobce, model je vzadu akorat VEGA...neni tu nekdo kdo se v tomhle vyzna nebo nemuze kolem tohohle neco zjistit? nejaky manual..atd...
Pouzivali sme to v servisu, pak to zacalo vyrazet pojistky tak to tri roky lezelo, pak se uklizelo tak to mam ted ja, emise s tim oficialne delat nechci, ale na orientacni mereni by se me to hodilo
na otazku jak je to stare...netusim... ale HODNE
http://taklberycz.rajce.idnes.cz/Emise#" onclick="window.open(this.href);return false;
Mašina na měření emisí
Moderátor: sysel
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
SP diagnostics stále existuje, ale zdá se že analyzátory už asi nedělá. Začal bych kontrolou napájecího zdroje jestli jdou všechna napětí, pak by stálo za to vyčistit a zkontrolovat cestu plynu. Te ale možné že odešly vstupy na procesoru takže nereaguje na klávesy.
Per aspera ad astra
-
- Kontaktovat uživatele:
Byl sem na strankach SP diagnostics, ale nic co by mi pomohlo sem tam nenasel, ani tam neni kontaktni email, jen nejake zanechani zpravy, musim to vice prohledat, nebo nevim, potreboval bych k tomu nejaky manual, zjistit nejake chybove hlaseni zda to ma, jaks e to ma vubec zapinat, naposledy sme to pouzivali cca pred tremi roky a ja akorat vim ze se vzdycky cekalo teh 15minut, ale co pak dal uz nevim, ale nez to vyrazilo jistic tak to merilo. Ja sem odstranil ten problem s vyrazenim pojistek...no nebo takhle, ja sem vyhodil tu zastrcku pro privodni snuru a zapojil naprimo a na te zastrcce je zepsodu nakreslene schema a tam nejake kondenzatory....asi jen nejake odruseni a to je cele zalite v te zasuvce, je to hned na vstupu kde je privod 230 AC. nemyslim si, ze to ze sem to vyhodil bude mit nejaky vliv na chod, pak jde kabel do spinace a dal do dvou traf a na napajeni vakuoveho cerpadla pro plyn, jestli je tu nekdo kdo by mi dokazal s tim pomoci, klidne nafotim co bude treba, napajeni z traf promerim, ale nevim kolik tam ma byt, u jednoho je asi usmernovac se stabilizatorem, na tom je stitek 12v a tusim ze 3.5A u druheho trafa neni nic, ale po zapnuti se vse jevi funkcne, vsechny displeje jdou, vsechny karty jsem vycvakal ze slotu a nacvakal zpet, zkontroloval zda neni uvnitr nejaky zoxidovany spoj, cesta plynu nevim, ja jen zkousel zda to saje a saje, nemam tam momentalne pripojenou hadici co se strka do vyfuku....ale je to jen hadice, nemyslim si ze to ne zkousku necemu vadi