3D tiskárna typu Rostock

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
zz912

22. 2. 2015, 8:44

Nemám na svého miláčka čas a už mi půl roku leží doma bez využtí (práce, koníčky, zábava):
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=81&t=12783" onclick="window.open(this.href);return false;
Vytiskl jsem na ní pouze 1kg materiálu.

Zvažuji, že bych ji prodal. Je k ní všechno, kromě zdroje. Používám zdroj, který mám určený na nabíjení baterek do RC modýlků.
Vstupní investice byli alespoň 20 000 Kč a čím déle mi bude doma ležet pod prachem, tím více bude klesat šance, že ji prodám.

Motory:
MICROCON SX17-1005 3ks
MICROCON SX17-0808 1ks (podavač)

Elektronika:
Arduino + Ramp 1.4

Hlava:
J-HEAD_MK_VBV
Průměr materiálu :
1.75mm
Průměr trysky : 0.4mm

Jedná se o velmi tuhou stavbu, určenou pro rychlostní tisk. Všechny pohyby jsou uloženy na kuličkových ložiskách, takže nehrozí jejich opotřebení.
Nevýhoda této konstrukce je, že její tvar tvoří reproduktor, takže při velkých rychlostech je hlučná. Dalo by se to vyřešit uzavřením této krabice
a odhlučněním pomocí molitanů, ale k tomu už asi nikdy u mě nedojde.

Preferuji osobní odběr. Předvedu funkčnost. Je těžká a veliká, nelze poslat poštou. Její rozměry jsou:
š: 480 mm
h: 450 mm
v: 870 mm

Pro koho je tato tiskárna určená? Někdo, kdo už má doma třeba Prusu tiskárnu, ví co má čekat od 3D tisku a chce se posunout dál. Ten kdo chce
mít rychlejší pohyby, mít možnost dodělat si teplotně vyhřívaný prostor tisku. Jedná se dokonce i o pěkný kus nábytku :-) . Ten kdo chce zkrátka Rostocka.

Podklady, 3D modely, upravený software Marlin samozřejmě dodám.

Cenu navrhněte. Nejradši bych ji prodal alespoň za to, co jsem do ní investoval, ale jsem realista. Pokud se najde někdo, kdo mi za ni nabídne to, co jsem do
ní dal a bude ochotný si pro ni přijet. Prodám ji tomu prvnímu a hned.

Jsem ochotný o ceně hodně smlouvat, ale netlačí mě čas, tak budu vyčkávat na nejlepší nabídku.
LinuxCNC - MESA 7i96
zz912.webnode.cz
Thomeeque

23. 2. 2015, 2:18

Myslím, že by nezaškodila ukázka, která by ta superlativa trochu demonstrovala (video tisku, hi-res fotky nějakých výrobků..)
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
zz912

23. 2. 2015, 5:42

Dodám o víkendu.
LinuxCNC - MESA 7i96
zz912.webnode.cz
Jimmy

23. 2. 2015, 7:29

Docela by mě zajímalo, jak to tiskne v porovnání s klasickou konstrukcí, třeba s Průšou I3.
Soustruh SN320, Obrážečka Strigon GH400, CNC router Pacer Cadet, TIG AC/DC
zz912

23. 2. 2015, 7:44

No řeknu to takhle. Nevím jak tiskne Prusa, takže nemohu porovnat. Sám moc tisknout neumím (nastavit parametry tisku). Pokud by měl někdo zájem, ať se klidně staví a může si ji třeba celé dopoledne zkoušet. Nechci prodávat zajíce v pytli. Nechtěl bych ji prodat nějakému začátečníkovi, který by pak z ní byl sklamanej. Je možné, že dobře nastavenej a vyladěněj Prusa by tu moji v současném seřízení strčil do kapsy. Měl jsem ji naladěnou na plast co mi došel, takže o víkendu budu muset ladit znovu na nový materiál, abych mohl udělat foto a videa.

Mohu garantovat:
- rychlost
- použití kul. ložisek
- čistá stavba
- komponenty, které jsem uvedl

Nejvíce mě bavilo ji stavět, tisknout už moc ne.
LinuxCNC - MESA 7i96
zz912.webnode.cz
oscar

23. 2. 2015, 9:57

zz912 píše: Mohu garantovat:
- rychlost
omlouvam se ze lezu do inzeratu - ale co to znamena?
kolik je napr. funkcni rychlost tisku pro ABS?
Odpovědět

Zpět na „Prodej“