http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=81&t=12783" onclick="window.open(this.href);return false;
Vytiskl jsem na ní pouze 1kg materiálu.
Zvažuji, že bych ji prodal. Je k ní všechno, kromě zdroje. Používám zdroj, který mám určený na nabíjení baterek do RC modýlků.
Vstupní investice byli alespoň 20 000 Kč a čím déle mi bude doma ležet pod prachem, tím více bude klesat šance, že ji prodám.
Motory:
MICROCON SX17-1005 3ks
MICROCON SX17-0808 1ks (podavač)
Elektronika:
Arduino + Ramp 1.4
Hlava:
J-HEAD_MK_VBV
Průměr materiálu :
1.75mm
Průměr trysky : 0.4mm
Jedná se o velmi tuhou stavbu, určenou pro rychlostní tisk. Všechny pohyby jsou uloženy na kuličkových ložiskách, takže nehrozí jejich opotřebení.
Nevýhoda této konstrukce je, že její tvar tvoří reproduktor, takže při velkých rychlostech je hlučná. Dalo by se to vyřešit uzavřením této krabice
a odhlučněním pomocí molitanů, ale k tomu už asi nikdy u mě nedojde.
Preferuji osobní odběr. Předvedu funkčnost. Je těžká a veliká, nelze poslat poštou. Její rozměry jsou:
š: 480 mm
h: 450 mm
v: 870 mm
Pro koho je tato tiskárna určená? Někdo, kdo už má doma třeba Prusu tiskárnu, ví co má čekat od 3D tisku a chce se posunout dál. Ten kdo chce
mít rychlejší pohyby, mít možnost dodělat si teplotně vyhřívaný prostor tisku. Jedná se dokonce i o pěkný kus nábytku

Podklady, 3D modely, upravený software Marlin samozřejmě dodám.
Cenu navrhněte. Nejradši bych ji prodal alespoň za to, co jsem do ní investoval, ale jsem realista. Pokud se najde někdo, kdo mi za ni nabídne to, co jsem do
ní dal a bude ochotný si pro ni přijet. Prodám ji tomu prvnímu a hned.
Jsem ochotný o ceně hodně smlouvat, ale netlačí mě čas, tak budu vyčkávat na nejlepší nabídku.