Popis laserem popř gravírování nerezi
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Potřebuji nějak popsat nerezové štítky... štítky budou vypálené laserem z nerez plechu a potřebuji to ještě nějak popsat. Nevím jaká je lepší technologie.. určitě volím tu levnější ale aby to nebylo na úkor vzhledu. Přípravek na uchycení vyrobím mám to nakreslené v CADu takže by to šlo asi i nějak přenést na program.

- Přílohy
-
- Martínek s písmem.pdf
- (4.87 KiB) Staženo 316 x
SN320,SUI 32 CNC,Maho 700 CNC, Mikron UME 600, Boley BKN 100C, Brother TC 201
- WatchManiac
- Kontaktovat uživatele:
laser a pasta na nerez (napr. LMM6038)... alebo vyiskrovačka - niekto ju tu tuším má...
„Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb.“
watchmania.sk
Amateur Watchmaking
YouTube kanál

bohužel ne,
bud´ se musí použít pasta a CO2 laser,pak je výsledek černý ( případně jiná barva podle pasty). Případně jsou lasery pro značení ( vláknové) tam není pasta zapotřebí ale výsledek není černý ( používá jinou vlnovou délku), jde spíš a jakési vypálení.
bud´ se musí použít pasta a CO2 laser,pak je výsledek černý ( případně jiná barva podle pasty). Případně jsou lasery pro značení ( vláknové) tam není pasta zapotřebí ale výsledek není černý ( používá jinou vlnovou délku), jde spíš a jakési vypálení.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
někde jsem u někoho viděl vláknovej laser, popisovalo to železo celkem slušně....
poohlídnu se kolem
tak už vím, kdo to má.
Tady v práglu pan Bain, rozmítanej laser plochu cca 200x200mm, ale to pro tebe bude asi daleko
poohlídnu se kolem
tak už vím, kdo to má.
Tady v práglu pan Bain, rozmítanej laser plochu cca 200x200mm, ale to pro tebe bude asi daleko
Ak chceš, ja ti to vygravírujem.
Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
- WatchManiac
- Kontaktovat uživatele:
Čaf, ak ti to (alebo pánovi Bainovi) nerobí moc velký problém, mohol by si mi dať prosím na neho kontakt? web, email...Hades píše:někde jsem u někoho viděl vláknovej laser, popisovalo to železo celkem slušně....
poohlídnu se kolem
tak už vím, kdo to má.
„Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb.“
watchmania.sk
Amateur Watchmaking
YouTube kanál

bez problému, snad to "robovi" nebude vadit...
google by ti to našel
Jiří Bain - Gravírování
Telefon: +420 222 583 022
Mobil: +420 603 423 243
Email: bain@volny.cz
google by ti to našel
Jiří Bain - Gravírování
Telefon: +420 222 583 022
Mobil: +420 603 423 243
Email: bain@volny.cz
tak ještě pro upřesnění
hledám někoho kdo to dokáže udělat za cenu nižší než 18kč (to je nabídka jedné firmy které jsem to zadal ještě před tím než sem to dal sem )
hledám někoho kdo to dokáže udělat za cenu nižší než 18kč (to je nabídka jedné firmy které jsem to zadal ještě před tím než sem to dal sem )
SN320,SUI 32 CNC,Maho 700 CNC, Mikron UME 600, Boley BKN 100C, Brother TC 201