Udělal jsem stupňovitým vrtákem do plechu pozvolný náběh (nemaje potřebný kuželový záhlubník) a pak jsem nasadil závitník a při neustálém kontrolování kolmosti, začal řezat. Asi by to lépe šlo sadovým závitníkem, ale cenově je to celkem darda, když uvážíš, že je to na jedno použití a tak jsem koupil strojní. Obával jsem se, abych něco nez.....l a tak jsem postupoval po závitu a vždy jsem vyjel ven, vyfoukal a znova. Demontoval jsem motor, aby nepřekážel, ale nakonec to ani není nutné, protože jsem používal klíč. Mazal jsem molykou střidavě s řezným oleje na nerez, ale nebyl žádný rozdíl. Jde to ztuha ale s ohledem na poměrně velký závitník a ještě strojní, tak to nebylo zas tak hrozné, jak jsem se obával. Do díry vlezla 16-ka kulatina, to znamená, že je tam něco navíc. Jirko, vřele doporučuju. Problém jsem vyřešil a "spadl mě řemen".

. Jestli se do toho pustíš, třeba Tě napadne lepší řešení. Základem však zůstane závit do vřetene. Jestli vytlačovací šroub, nebo univerzální tj. i na utahování, nechám na každém.